torsdag, december 11, 2008

Lite ljus i mörkretIdag har det snackats om Stora Bloggpriset i bloggosfären. Det pris som Aftonbladet och Bloggportalen i samarbete ska dela ut med pompa och ståt i februari. Vissa hissar och vissa dissar det hela. Jag lägger inte så mycket värdering i det, det är inte den första bloggtävlingen och lär inte bli den sista. Det är ett event för bloggvärlden. Punkt.

Hur som helst är jag en av de 100 bloggare som blivit inbjuden att ingå i panelen som ska vara med och nominera de bloggar som sedan svenska folket ska kunna rösta på. Varför jag fått frågan lär ju helt och hållet bero på alla er deltagare i Fototriss som varje vecka troget är med i min fotoutmaning och länkar tillbaka hit och därmed gör att Fototriss hamnar bland de mest länkade bloggarna på Bloggportalen. Tack för det kära deltagare! Det är ni som gör Fototriss.

Jag har tackat ja till att vara med i panelen. För mig lyste inbjudan upp lite i det trista decembermörkret. Visst är det roligt att få en chans att nominera de bloggar i respektive kategori som jag tycker är värda att uppmärksammas och naturligtvis är det kul för en gravid fotobloggare att få se fram emot att gå på gala till vintern. =)

Och nu måste jag börja fundera på vilket fotouppdrag ni ska få på söndag...
På återseende!

Andra bloggar om: , , ,

18 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka Till!!

Grattis till graviditeten också - DET är verkligen något att se fram emot, ditt lilla pyre därinne! :)

Proforma sa...

Vad roligt, grattis till både panelen och graviditeten!

Synnøve. sa...

Grattis till det väntade barnet. Det måste vara en himmlastormande känsla.

Så säger jag grattis till att sitta i panelen med.
Kul uppdrag.
Får önska dig en trevlig fredag.
Kram Synne.

Anonym sa...

Grattis till både panelplats och graviditet :)

Jo sa...

Vad roligt att bli tillfrågad! Fast det är ju inte enbart för att vi är hos dig som du blir tillfrågad. Det är ju mest för att du har lyckats hitta på ett bra koncept som gör att man faktiskt sitter upp lite längre på lördagen om man "ändå är vaken" för att invänta din triss. Det är ju DET som gör att vi är här!

Hoppas att du får kul på galan och grattis till graviditeten!

Veronica sa...

Grattis!! Jätteroligt för dig att vara med på gala och sitta i panelen.

Grattis också till den växande magen :)

Ha en trevlig helg!

Susanne Lindén sa...

Grattis till panelplatsen!
Håller med JO att det inte är enbart för oss du blivit tillfrågad. Du har ju verkligen lyckats komma på ett bra och framför allt ett roligt sätt för oss "fotografer" att få visa våra bilder!
Jag ser verkligen fram emot varje söndag när det kommer ut ett nytt tema. Man blir liksom "sporrad" att leta nya objekt att fotografera hela tiden.
Grattis till graviditeten också och ha en bra luciadag!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Tack för era kommentarer! Jag tycker verkligen det är roligt att ni tycker om Fototriss - jag trodde aldrig att ni skulle bli så många deltagare så snabbt när jag startade i somras. Även om fantasin är i botten ibland när jag ska klura på nya teman, så är det ändå jättekul och jag blir alltid sporrad att fortsätta när jag får er uppskattning tillbaka.

Att vara med i bloggpanelen är något som kryddar vardagen lite, men det största är naturligtvis den lilla bebben som sparkar i magen. Ett livsprojekt! =)

Anonym sa...

Vad spännande! Flera saker att se fram emot för din del!!! En liten krabat växer i magen & gå på gala är inte varje dag precis! LYCKA TILL med allt! Ser fram emot söndagarna med stor spänning numera! Tycker verkligen om din Fototriss! Stor kram!

Anonym sa...

Grattis! Och även grattis till kommande underverk (med tanke på graviditet). Tycker själv att detta är en rolig idé, är ju själv verkligen en fotoamatör men tycker det är kul att vara med och lägga upp 3 motiv så snart som möjligt efter midnatt lördag/söndag. Lycka till med nominerandet!

Anonym sa...

Roligt :-) Grattis till uppdraget, lite ansvarsfullt, viktigt första steg att sålla fram bloggarna som har chans till pris! Ännu mera grattis till den lille i magen :-) Ja, gå på gala. Skoj! En annan sitter vid köksbordet och smög in här hoppades på ny triss lite i förtid...
Närmast gala man lär komma är något dop här och en femtioåring där :-) Önskar dig lycka till med allt.

Pia sa...

Nämen, så kul för dig!! Stort Grattis både till panelinbjudan och havandeskapet!!!Dina utmaningar är så roliga och det är lika spännande varje lördagkväll/natt!! Ha det bäst, båda 2!!

Anonym sa...

Supergrattis till graviditetet först och framst och sedan till inbjudan. Vi syns inom några timmar.

Anonym sa...

Så kul.. stort GRATTIS till båda grejerna panelen och din mage:-)
Ser fram emot din fotoutmaning snart då..
Tjingeling

Anonym sa...

GRATTIS! Himla roligt att fototriss blev en sådan succé! Jag kan bara instämma med alla att det är med spänning jag väntar på söndag för att ta reda på vilket veckans "uppdrag" är.

Roligt också att du får sitta med i denna panelen. Ett uppdrag som säkerligen kan liva upp i vintermörkret.
Det roligast och ditt blivande livsprojekt, bebben!

Lycka till med både också!

Anonym sa...

Så jätteroligt!
Grattis!!!

Och när är det bebisen tittar ut?

Anonym sa...

Nu är jag jättetrött o väntar på nästa utmaning...

Anonym sa...

Ett stort grattis till främst babyn. Men också den roliga utnämningen! Båda spännande att vänta på nu i adventstid!
Ha det gott