SÅ HÄR FUNKAR FOTOTRISS

Fototriss är en fotoutmaning som jag startade i juni 2008 och som handlar om att du ska visa tre bilder på ett tema.

REGLERNA
1. Lägg upp dina tre bilder på temat på din blogg/hemsida

2. Länka tillbaka hit, till veckans uppdrag

3. Skriv ditt namn och DIREKTLÄNKEN till ditt inlägg i listan/formuläret som finns i veckans temainlägg här i Fototriss.

 Glöm inte bort att surfa runt hos andra deltagare och kommentera varandras bilder.Varje lördag morgon... 
... startar en ny omgång när veckans tema presenteras. Du har sedan på dig fram till nästa lördag att publicera dina tre bilder på din blogg eller hemsida, även om de flesta väljer att vara med redan under helgen.

Min tanke med Fototriss...
... är att du som deltar ska se temat som en utmaning för dig själv och ditt fotograferande. Och att de olika fotouppdragen som jag delar ut ska ge inspiration till att hitta nya motiv som du kanske inte skulle tänkt på att fotografera annars och att du kan utvecklas i ditt fotograferande och tänk kring foto.

Därför är det naturligtvis roligast om du greppar kameran och tar nya bilder för temat så ofta du kan, men har du bilder i arkivet som passar perfekt för temat kan du så klart använda dem också. Bilderna måste självklart vara tagna av dig själv så att du följer lagen om upphovsrätt.

Instagram
Fototriss finns även på Instagram, så är du en Instagrammare själv är du välkommen att vara med även där! Det är samma tema varje vecka både i bloggen och på Instagram. Sök på användare @fototriss så hittar du profilen för Fototriss och där finns info om hur det funkar.

Tävlingar...
... anordnar jag med jämna mellanrum, då har ni chans att vinna fina priser.

Samarbete? 
Har du ett företag och är intresserad av ett samarbete kan du kontakta mig på fototriss(a)gmail.com.


Lycka till!
Helena


Kontakta mig via epost: fototriss(a)gmail.com