DELTAGARE I FOTOTRISS - skriv in dig här!


Hej alla Fototrissare!

Jag startade Fototriss 2008 och när jag skriver det här är vi framme vid omgång nummer 200 i december 2012. Många är ni som har deltagit i trissen och jag skulle tycka det vore så roligt att försöka få en bild av hur många deltagare vi haft under åren.

Så hjälp mig alla som har varit med någon gång i Fototriss (en eller flera gånger spelar ingen roll) - skriv in er i listan här nedanför! Skriv ditt namn och gärna vilket år du deltog första gången, samt en länk till din blogg.

Är du en av veteranerna som hängt med ända sen i begynnelsen och började någon av de första tio gångerna? Eller är du en alldeles färsk fototrissare? Lämna gärna en kommentar :)


Tack!


85 kommentarer:

Misswhatsit sa...

Fototriss är en härlig blogg där jag lärt mig mycket om fotografering. Det finns fortfarande mycket kvar att lära och det är alltid spännande att se andras bilder till olika teman. Jag har deltagit ett par år.
Tack Helena för att du tar dig tid att ordna detta!

Susanne sa...

Nej, jag var faktiskt inte med på den allra första trissen eftersom jag då befann mig i Italien och inte hade tillgång till nätet. Fast jag var ju på sätt och vis med innan den första trissen publicerades. :)

Tantkalle sa...

Nybörjare på Fototriss nu i höst. Ett helgnöje utöver det vanliga :-) Längtar under veckan till lördag morgon med den nya utmaningen för att sedan på söndag få avnjuta och inspireras av allas nya bilder. Så roligt och lärorikt :D

Anonym sa...

Passar på att tacka för sajten som för mig varit och är väldigt inspirerande. Kom med första gången 2010 i januari. Deltar inte varje gång men när ämnet känns särskilt inspirerande och jag tycker mig ha material.

Allt gott!

Rajson sa...

GRATTIS Helena till alla dessa fantastiska trissar!
Precis som Susanne här ovan missade jag första omgången pga resa just i Italien. Kändes lite surt då jag hade sett framemot starten.
Har varit med sen andra omgången minst 120gånger. Tyvärr är jag rätt ofta bortrest på helgerna.Vill hinna kika runt hos andra,inte bara lägga in bilderna.
Fototriss har varit en inspirationskälla till att försöka skapa nytt och utmana nya tänk.Målet för mig har varit att ta nya bilder men ibland har arkivet blivit räddningen av olika skäl.
Tusen tack för alla rara kmmentarer och tusen tack för ni som uppskattade mina bilder lite extra och bidrog till vinsten igår!
Hoppas det blir minst 2000omgångar till!

Rajson sa...

OK vi börjar med 200 omgångar till!

Tinaspicture sa...

Sen oktober 2010 har jag varit med först under min blogg Tinezza men numera på min blogg Tinaspicture.

Jessica Rambäck sa...

Första gången jag var med var i augusti 2012 på min jesson-blogg - temat då var "Så ser det ut där jag är". Så var det dags igen nu i november, då jag blev en av åtta finalister på temat "Ljus". Nu har jag fått blodad tand och ställer upp igen på temat "Detaljer". Gillar att få dessa "uppdrag" att fotografera kring. Det får mig att titta en extra gång på vad jag har runt omkring mig. :O)

Nilla sa...

Jag har varit med sedan starten i juni 2008. Har inte varit med på alla, men väldigt många!

jacglenphoto sa...

Otroligt roligt och charmigt , nivån lägger man där man så önskar så detta passar alla - hur skoj som helst.
Mycket bra att man kan vara med när man hinner ..
Fantastisk idé i vilket fall som helst.

MimiLi sa...

Fototrissen är riktigt kul tycker jag! Jag har varit med till och från sedan februari 2010 - fotosuget går i vågor så det blir inte varje vecka jag är med.
Tack för ditt engagemang, det är en förmån att få delta helt på sin nivå:-)

llhertz sa...

Grattis till 200 och Tack för en utvecklande utmaning!
Faktum är att jag startade min blogg i november förra året för att kunna vara med i Fototriss. Sedan dess har det rullat på med flera olika fotoutmaningar :)

Kerstins foto sa...

Jag har varit med sedan september 2008 och har inte missat många. Det är en riktigt rolig fotoutmaning och jag hoppas du håller på länge än.
Stort grattis till 200! :-)

Carre Vestring sa...

Har inte hunnit med så många trissar, hittade hit i Sptember i år :)

Stare Ström sa...

Fantastiskt att du har lyckats komma på så många spännande teman! Hoppas du fortsätter länge till!

Hällan Visningsträdgård/Ulrika sa...

Började delta hösten -11. Missar ibland när jag inte har tid men tycker att det är en jätterolig utmaning!
Tack!

Veiken sa...

Tyvärr fick jag inte med när jag ramlade in i fototrissens värld i listan, men det var så sent som i år. 2012, alltså och tycker det är jättekul!

Tony sa...

Från några olika webbsidor har jag nog varit med (då och då) sedan 2009.

Lena sa...

Tackar för fotouppdragen du ger oss :)
Har inte varit med så många gånger men hittade hit via en länk hösten 2011.

Anna tassar in.. sa...

Heder åt dig som låter oss trissa..det är tillsammans med veckans fönster veckans höjdpunkt. :)

Lena sa...

Tror att vi varit med sedan slutet av 2010 någon gång. Då hade vi en annan blogg än denna.

LissenTo sa...

Så mycket många utflykter och utmaningar fototriss har givit mej. Åren har gått och det är roligt att titta tillbaks på sina egna bilder. Men också att följa andra fototrissare, som blivit vänner här i cybervärlden.

Tack för ditt engagemang Helena.

TRIPPELKRAM

Ps vet inte hur länge jag hållit på men hittade bilder från 2008-07-27 , sedan orkade jag inte leta längre. DS

ormbunke sa...

Har gått mer än 4 år sen jag la in mitt första inlägg i fototrissen.Då i Trädgårdsbloggen. Alltid varit spännande att se vad det blir för tema den här veckan. Har säkert missat några ggr. men det har varit det självklara varje vecka.En stor kram till dig Helena.

Lennart sa...

Upptäckte FotoTriss när det var dax för omgång 198, nyss alltså.
La ut lite bilder och fick en massa uppmuntrande kommentarer.

Katarina sa...

Jag är en nykomling! Startade en fotoutmaning för några år sedan som tidsmässigt kolliderade med Fototriss (Blooming Friday). Nu har jag lämnat över stafettpinnen och kan delta här. Roligt och utvecklande!

Unknown sa...

Morrn.

Första besöket med inlägg var den 12 okt. 2008. Temat var "Spetsigt" # 16.

Det blev något krull.
på din lista så har jag gjort fel, där står först på 11 plats men det är fel, nr 125 är rätt. kan du justera det.
Tack
Hoppas att du orkar länge till, Fototriss är populärt.
Ha de bra.

Hasse A Norge

Anonym sa...

Det är riktigt roligt med denna fototriss, är visserligen med sporadiskt, hinner tyvärr inte att vara med varje gång! Hoppas att du fortsätter länge till, det är så roligt att få se er andras fototeknik och funderingar över bilder! Och så får man sån inspiration! Tack Helena och tack alla ni andra! :-) Chralex

Tant otto sa...

jag har varit med lite till och från ...mest från nu på sista tiden då min blogg strulat..tappade jag gnistan att trissa eftersom jag inte kunde lägga in bilder.
Tycker att det är ett roligt sätt att få respons på sitt fotograferande...att visa sina bilder är kul och det ger inspiration att fortsätta.
Har ju jobbat i fotoaffär ...länge...och framkallat mina egna bilder ..mest analogt men insåg att jag var tvungen att gå över till digitalt men det tog emot och jag har inte riktigt vant mig ännu.
hoppas att fototriss kommer finnas kvar för det är oerhört roligt att trissa... jag kommer igen...lovar

kram från otto

Annemor sa...

Ingen langstidsdeltager men deltar med glede.
Mormor på klagemuren

anemonen sa...

Jag tillhör nog veteranderna, men har deltagit dåligt på sista tiden. Så mycket annat svårt i livet har drabbat mig, och bloggandet har blivit lidande, men tur att det finns för det skingrar tankarna. Tack för att du har hållit på så länge med fotokedjan. Inget litet arbete. Tack för att du finns. Trevlig söndag. Inger/anemonen

Jannibele sa...

Så utrlig mange flotte refleksjoner! Dette er første gangen jeg deltar i Fotoriss. Kjempeartig å få være med.

Sivinden sa...

Har vært med et års tid.

Barbro S sa...

Jag blev så lycklig när jag upptäckte Fototriss någon gång på våren 2009 och har varit med nästan varje gång sen dess.

Anki sa...

Deltog första gången i nov. 2012. Är inte alltid flitig deltagare... går lite i perioder :)
Tycker det är en kul utmaning som gör att man ser olika saker ur olika spännande vinklar - tack för det!
Ha det gott!
Kram

Monica S Engell sa...

Deltok for første gang for ganske nøyaktig 1 år siden,- har ikke hatt anledning til å delta hver uke, men så ofte jeg kan! Dette er en veldig fin utfordring, og så mange er så flinke til å kommentere! Veldig gøy!Stor takk til deg, Helena, for arbeidet du legger i dette!

Jah Hollis sa...

Jodå jag har nog varit med i majoriteten av Fototriss-omgångar. Jag vet också när jag började: http://jahhollis.blogspot.se/2008/09/ett-fototrissfrsk-tema-trekantigt.html
Och än har jag inte slutat, även om jag höll upp ett tag i år.

Kerstin: sa...

Grattis till de 200! Det är så himla kul att vara med och trissa hos dej och det första jag gör på lördag morgon är att kolla vilket tema du har. Jag la in min första triss i februari 2010. Just nu är min fotoinspiration nere på minus men jag hoppas att inspirationen återkommer efter juluppehållet. Hoppas att du får en riktigt skön jul och nyårshelg och jag tillhör alla de som gläds över att du orkar fortsätta! Tack snälla du!!!!

http://www.nattstad.se/Suzieque sa...

Vill gärna delta i fototriss detta nya år 2013. God fortsättning alla och på återhörande

Susanne

Monkan sa...

Jag har, insåg jag just efter att ha tittat i listan över alla gamla teman, varit med från omgång nummer två! Det är inte så att jag missade omgång ett, då kände jag helt enkelt inte till Fototriss.

Mitt första bidrag publicerade jag i min pysselblogg och det handlade om tre färger. Fototriss är väl också det som gjorde att jag startade en separat fotoblogg, eftersom jag kände att min pysselblogg började svämma över av icke pysselrelaterade bilder - även om jag lyckades få in lite pyssel i mitt första bidrag i alla fall genom att ha olika tyger som bakgrund :)

Man kan väl också säga att Fototriss var min räddning. Från att begå ständiga regelbrott :) Jag deltog i diverse fototeman där tanken var att publicera en bild, men jag hade alltid så svårt att välja bild så det slutade ofta med... en triss :)

Numera hinner jag inte vara med så ofta, men det kommer säkerligen en ny fas i livet när jag har mer tid för foto och bloggande igen. Och är det nåt tema som jag bara inte kan motstå så får jag väl vara med fast jag egentligen inte har tid :)

STORT tack för att du arrangerar Fototriss! Det är och har varit väldigt inspirerande och utvecklande, eftersom flera som deltar är duktiga på att fota, som du själv t.ex :) och inspirerar till att testa diverse tekniker. Och till att köpa nya och bättre kameror emellanåt ;)

Caroline sa...

Jag var med från augusti 2008 till augusti 2010, sedan blev det en lång paus på 2½ år pga ändrad familjesituation.
Dessa tidigare fototrissar ligger på min gamla fotoblogg http://cillasfoto.se/fotodb/category/fototriss/

Gjorde dock några få inhopp i slutet på 2011, därefter blev det paus igen till januari 2013, och nu ska jag försöka vara med regelbundet igen, om än inte varje vecka.

Tina´s PicStory sa...

thanx for hosting this wonderful challenge :)

Ateljé Slätte sa...

Deltog första gången i söndags. Har inte vetat om att den funnits. Hittade den hos Veiken :) Längtar redan till lördag....
Tack för en inspirerande hobby :))))

Agneta sa...

Första veckan för mig nu, hoppas på att bli inspirerad av andra och av de olika veckornas teman.
/Agneta

Bibsan sa...

Spännande och sporrande att få vara med här. Jag älskar att fota men tar mig inte den tiden. Nu när jag anmält mig här blir det i alla fall en gång per vecka :)

Raija sa...

Jag går med nu igen efter ett långt uppehåll. Har varit med i olika omgångar genom åren och hade hette tidigare Megera.

Tina sa...

Jag började vara med i Fototrissen på min blogg Tinezza för flera år sedan. 2012 startade jag upp min "renodlade" fotoblogg Tinaspicture och där handlar allt bara om foto & bild.

Carre Vestring sa...

Efter en lång tids frånvaro är jag nu åter i trissandet med nya tag :)

Janne sa...

Deltog första gången år 2012 sedan dess har jag varit med så gott som varje gång mvh Janne

Kicki sa...

Är faktiskt med för första gången detta tema (Härliga höst), men hoppas få tid och ork att vara med många fler gånger framöver :)

Lena sa...

Första gången jag var med nu. :)

ElleMelle sa...

Jeg har vert med en gang og blir gjerne med igjen :)

Olga T sa...

Startade min blogg 2008. Började vara med i Fototriss i början av 2009 och det blev en av mina favoritutmaningar. Efter snart 5 års bloggande blir det alltmer sällan några blogginlägg för min del. Kul Helena att du håller i med utmaningen! Det tar tid och är bundet men jag vet att många uppskattar det du gör!

Bloggen Ålem sa...

Det här känns som en kul idé att hitta nya vinklar som spänner inom mitt lokala område! Ibland står det still vad jag vill skriva om, vad jag vill visa osv.

Thommy Gunnarsson sa...

Skall bli spännande och försöka vara med på dessa utmaningar.

Jag sa...

Har varit med i ett antal omgångar, men de är lätt räknade. Ska försöka vara lite mer ihärdig nu, det är inspirerande och lärorikt att hänga på det här. Och tack för att du har engagemanget att anordna Fototriss mer än 200 gånger hittills. Bra gjort!

lottisen sa...

Mitt första bidrag till fototriss var på temat rosa i oktober 2013. Sedan dess har jag varit trogen och ser fram emot varje lördag när temat läggs ut!

Karilotte sa...

Er helt ny her, og fant dette gjennom Amo sin blogg :-) Gleder meg til å følge dette! :-)

Maskeradgalningen sa...

Pinfärsk fototrissare! Känns roligt.

Unknown sa...

Gillar dessa utmaning.
/Kiki

Christina Mari sa...

Helt ny her,men dette ser kjempe gøy ut.
Gleder meg til flere utfordringer.

Bibbi sa...

Jag är med ibland för jag glömmer bort det. Skulle behöva en påminnelse men jag kanske kan lägga in under veckan också?

Det här är ju jättekul för jag får hjälp med vad jag ska fota :)

Tack för att du orkar engagera dig!!!

Tant Otto sa...

Jag har fototrissat några år nu..då jag hinner och kan på söndagar är det ett trevligt sätt att inleda söndagar på.
Gillar att fotografera efter teman då man får använda sin fantasi för att fiffilura ut sin bildserie.
Att fototrissa är det roligaste på hela veckan..
Att se hur andra löst temat och att få titta på fina bilder är spännande och intressant.

tack för att du ger oss nya utmaningar varje vecka.

I LOVE FOTOTRISS!

Anna sa...

Hej, jag heter Anna och jag är ny! Blev tipsad av KajsaLisa att hänga på :-)

Extra roligt är att mitt verifikationsnummer blev detsamma som mitt nummer i länklistan!

Kul att få vara med!

Vi i Kasperian sa...

Riktigt skojigt är det här, har just deltagit i min andra omgång. Båda gångerna med två triss, så skoj tycker jag det är. :)
Det känns som att det lika mycket är fråga om att hitta bra och ibland kluriga motiv som att åstadkomma den helt perfekta bilden.
Men tänk, så mycket jag missat. Å andra sidan - så mycket jag från och med nu INTE missar. :)
Tack för det jobb du lägger ner.
Berit E

PS. ...och tänk så många nya bloggar jag redan upptäckt. :)

Jenny sa...

Jag deltog första gången idag.

Sophia sa...

Nu har jag börjat vara med här också, ser fram emot roliga utmaningar :)

stefan sa...

gillar verkligen denna sida,är så skönt att kunna dela med sig av alla olika trissar!
dessutom är det väldigt kreativt och utvecklande,dels naturligtvis genom att fotograferandet blir bättre,men även sökandet efter ett specifikt motiv!
Jag gick med här den 15 juli 2014 och mitt förtsa var smultronställen

Musikanta sa...

Det är alltid roligt med utmaningar. Sen är det ju också kul att se hur andra har tolkat temat. Tre foton är inte heller så svårt att få fram.
Ingrid

Unknown sa...

Hittade denna tävling/utmaning för några veckor sedan och tycker att det låter jättespännande att vara med och få lite fotouppgifter/vecka. Har nu lämnat mitt första bidrag

Spanaren sa...

Har sett att några av min bloggvänner är med i fototriss och gick därför med i er grupp i går. Gillar att fota och detta kommer att bli kul. Dessutom nyttigt att få lära och se nya saker. En kul utmaning med andra ord/ kram

Spanaren sa...

Gick med i november 2014. Vilken härlig grej detta är! Får en stor kick med att beundra många foton. Hoppas att det kommer att pågå minst lika många år och mer därtill. Tack till den som började med detta/ kram

Lottie sa...

Hej! Tror jag varit med 2009 och ett par år framåt. Min blogg blev kapad och jag jobbade så mycket så jag tog ett break.Men nu börjar jag om från början!

Unknown sa...

Hei! Trude her, jeg fant dere via en facebook-side, og håper på å bli med her. Jeg har fotografering som hobby og ser at jeg stadig har masse, masse å lære. Flott ide med Fototriss!

Freja sa...

Efter att ha varit med i nästan två år hittade jag först nu den här fliken, förlåt!

Marcella (Tempus Fugit) sa...

Har fototrissat av och till några gånger sedan jag hittade sidan för några år sedan, men tänkte att nu (2015) ska jag bannemig göra det varje vecka! För hur svårt är det egentligen? Varje dag finns det massor av motiv runtomkring en, fastän man inte tänker på det, och så får vi ju faktiskt lov att "fuska" med gamla bilder ibland...

Anonym sa...

Har varit med en tag (av och till). Tycker om att fotografera och blogga så då är Fototrissen given :D

Arteljé0913 sa...

Startade min blogg i januari 2015. Jag har följt Fototriss ett tag och blev nyfiken och vill testa att vara med. Riktigt kul hittills!

Tatjanis sa...

Hej!

Dagens datum är 17 april 2015 o jag är med för första gången :) alldeles strax fixar jag mitt inlägg... låter så spännande o jag jag tror att det blir kul :)

Fin fredagkväll önskar jag dig.

e-kram // Tatjanis

Stina sa...

Första gången jag är med på flera år.
Men tänkte komma tillbaka till foto trissandet :-)

Arja sa...

Halloj!
Hittade hit av en slump och är med idag för första gången 16/5 2015. Spännande med nya utmaningar :O)
Kram Arja

Anonym sa...

Hej. Varit med för många år sen och då höll jag till på adressen ladyley.se. Nu har jag skapat en ny sida och finns på adressen leilasfoto.se . Tänkte börja med fototriss igen..är ju så kul :)

anemonen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanne ❤️ sa...

Har precis börjat :) lär och ser vad alla gör vilken inspiration och vilka egna tolkningar det finns underbart koncept TACK
Sanna

Camilla sa...

Mitt första fototriss-inlägg gjorde jag den 16/10 2015 så jag är väldigt ny på att trissa själv, men har sett det på andra bloggar i flera år. Jättekul att ha ett tema att fota efter för då får man tänka till lite extra.

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Jag är alldeles ny på fototriss men jag ser fram emot detta äventyr. Han med två inlägg i år men det lär bli desto fler nästa år :)