lördag, april 02, 2016

Viloläge

Hej alla fototrissare!
Efter fem fantastiska veckor i Sydostasien kom jag och familjen hem igen för ett par veckor sen, fulladdade med sol och bilder :) Jag har under den här tiden tagit mig en funderare över Fototriss och efter att ha drivit Fototriss i nästan 8 år här i bloggen och sett både ökat och minskat intresse för att delta, så har jag bestämt mig för att fortsätta låta bloggen vila tills vidare.

Men däremot lever Fototriss vidare precis som vanligt på Instagram, så där är ni hjärtligt välkomna att fortsätta att fota på ett givet tema varje vecka! Där startade jag upp med ett nytt tema redan förra helgen, som säkert flera av er sett. Om ni inte redan följer Fototriss på IG, så finns trissen med användarnamnet @fototriss.

Det är ju fantastiskt att intresset för Fototriss hållit i sig under alla år, några av er deltagare har varit med ända sedan starten 2008, några har kommit och gått under åren och några nya hittar ständigt hit. Men som småbarnsmamma är den tid jag har att lägga på Fototriss begränsad och att hålla trissen vid liv i bloggen tar mer tid än vad det gör på Instagram. Eftersom jag själv främst instagrammar nu för tiden, känns det naturligt att jag fokuserar på den delen och låter Fototriss i bloggform få pausa.

Även fast Fototriss inte försvinner -  utan bara fokuseras till Instagram - så vill jag ändå säga ett stort TACK till alla er som deltagit under åren här i bloggen och engagerat er, kommenterat och kommit med så mycket uppmuntran, både till mig och till varandra! Era ord betyder mycket!

Så på återseende! Redan nu på Instagram och kanske här igen längre fram, om andan faller på och orken finns :)

Hälsningar
Helena

34 kommentarer:

Tony sa...

Fullt förståeligt. Du har lagt ned ett jättejobb på detta. Jag finns ju både på Instagram och i bloggvärlden, även om jag gillar lite mer att blogga en triss så är det kul att du kör vidare på Insta. Vi ses!

Axart sa...

Men så sorgligt... Jag har nog varit med i stort sett från början.
Förstår det är en hel del jobb med sidan, du får ha lycka till på instagram.

AX

cissi sa...

Så tråkigt! Men jag förstår att inte tiden finns!
Tack för alla år med fototriss!

Susanne ❤️ sa...

Synd för oss men förståeligt !!! Du har varit fantastisk !! Vilken ork !!
Mitt Insta är låst men kanske borde göra ett FOTOTRISS konto :) istället :)
Det är ju så kul !
Kram

Anna-Lena sa...

Jag säger TACK tillbaks till dig.
Det har verkligen varit roligt med dina olika trissteman varje vecka. Jag saknar bloggtrissen redan och vet ännu inte om jag kommer att anamma instagramtrissen. (För mig ger den inte samma utmaning och glädje).
Men det var roligt så länge det varade.

Bitten sa...

Fototriss har varit en stor inspirationskälla för mitt fotointresse, och jag hakar på instagrammandet nu då. Tack för all tid du lagt ner!

Kicki sa...

För mig har fototriss på insta passat mig perfekt då jag också inte riktigt hinner med bloggandet numera, så jag förstår dig! Jag är glad att du finns kvar på insta!

Rajson sa...

TUSEN TACK HELENA FÖR ALLT JOBB HÄR!!!!
Det har varit mycket inspirerande år som har gett mig många kickar för kreativt foto tänk. Är tyvärr en av dom som sviktat senaste åren men har ändå kikat in och haft lite koll.
Precis som många andra finns mina foton mest på insto så hänger gärna med dit!

Olga T sa...

Din utmaning var länge en av mina favoriter. Precis som Rajson skriver ovan är jag en av dem som inte varit med det sista. Funderar från och till över mitt eget bloggande och vad det ska bli med det. Stort tack för allt du gjort!

Susanne Hultman sa...

Ja, jag kan ju inte annat än säga att jag förstår precis varför du lägger ner, eller rättare sagt lägger trissen i viloläge. Precis som Rajson och Gärdsmygen har jag inte varit med alls på sistone - men jag var ju med från allra första början. ;)

Följer dig på instagram sedan länge men ger inga bidrag där heller. Får kanske skärpa mig.

KajsaLisa sa...

Tack för allt jobb du lagt ner under alla år, det har varit jättekul.
Läs gärna min kanske sista triss.
http://kajsalisa.com/2016/04/02/min-kanske-sista-fototriss/

Åke sa...

Så tråkigt! Men tack för all tid du lagt ned och de roliga teman du satt oss att fundera på :) Det har varit en härlig inspirationskälla, dessutom har man fått lära sig skriva, och mött flertalet fotokompisar :) Jag kommer inte att följa med till instagram... Lycka till Helena :)

Annette sa...

Tack för de här åren! Det har varit väldigt roligt med nya utmaningar i princip varje vecka, och även att hitta till andra som gillar att fota och att blogga.

trollet sa...

Förståeligt absolut men så tråkigt!
Önskar dig allt gott och tackar för den här tiden ��

Mias Mix sa...

Allt har sin tid! Det är vi som ska tacka dig!!! Har alldeles nyligen skaffat instagram så ska självklart gå in och följa dig där :)

Anneli - A'la Foto sa...

Men OJ så tråkigt! Det är verkligen något stort som går i graven och min fråga är, måste det det? Kan ingen annan ta över? För det är ju så många som vill trissa så för den skull behövs det ju inte läggas ner men jag har full förståelse att inte du orkar fortsätta för du har hållit på så länge och fototrissen har varit den bästa fotoutmaningen under alla år! Ingen har någonsin kommit i närheten av vad du har åstadkommit här!

Har du undersökt om det finns någon som kan ta över? Om du vill kan du ju lägga ut en förfrågan här!

Fototrissen är inte detsamma på instagram men kanske hoppar jag på någon vecka men annars hoppas jag någon tar vidare detta!

Tack snälla Helena för dessa år! Jag är en av de som varit med från början och jag kommer sakna detta jättemycket!

BP sa...

Tusen tack för allt fantastiskt jobb du lagt ned på trissen - inte minst alla tävlingar du ordnat och sponsorer du raggat. Helt suveränt!!!

Är ingen fan av IG, då jag gillar att skriva. Å japp, jag har nog inte deltagit så mycket i trissen den senaste tiden heller, mycker på grund av att jag har min "egen" Skyltsöndag", som krockar.

Men som sagt - jag tackar dig för att du uppfunnit Fototriss och hållit den vid liv så länge:-)

Stare Ström sa...

Tack för att du har hållit ut så många år och lyckats få till trevliga teman!

Ninnie sa...

Vill också tacka för den här tiden, jag har varit med då och då.
Instagram är också bra, men är ju inte alls på samma sätt som en blogg, tyvärr. Alltfler slutar med sitt bloggande och går över till Insta, det är synd. Jag har också Insta, men Instagram blir inte alls detsamma som en blogg tycker jag.
TACK igen för all jobb du lagt ner på FOTOTRISS!!

Annorlunda sa...

Vi har haft en fin dag (Midsommarafton). Vi åkte till ett ställe och firade sedan efter det så åkte vi en runda. Sen har vi tittat på film i kväll. I morgon blir det nog lugnt på (Midsommardagen). Har en fortsatt trevlig midsommarhelg!

ingeniero Ernesto Ibañez sa...

Great pictures!!! so nice appearece.

Love your blog's font.

Its so cute the black & White Contrast.

Como hacer Mermelada de Fresas

Gretings from Venezuela.

Tant Otto sa...

Jag vill oxå som så många andra tacka för att du hållit fototrissen igång så länge.
Det är en kul utmaning att anta på ett givet tema ..så tråkigt att det nu är slut bara men jag har förståelse ändå om du vill sluta..
Jag har inte instagram så för mig är det helt omöjligt att fortsätta där ..bloggen är roligare och jag är inte lika på med telefonen ännu. Vill bromsa det så långt det går.
Tycker det är trevligare att blogga.
Kommer att sakna Fototrissen..

Buy Contact Lenses sa...

Awesome work Just wished needed wanted to drop a comment and say i'm new your journal and adore love what i am reading.Thanks for the share

Gabrielle sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

Tom Williams sa...

Lovely blog. Thanks for sharing with us.

Robert Smith sa...

Absolutely unique and fine piece of information. I've never spent that much time reading before but this is really awesome.

Path sa...

Nice article as well as whole site.Thanks.

Andersson Jesica sa...

Jag är så upphetsad idag .. Min ex-kärlek kom hem igen efter åtta månader som vi separerade, med hjälp av en herbalist-man,
Denna herbalist (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) kastar en magisk kärleksförtryck för min räkning och returnerar min förlorade kärlek inom 43 timmar.
Om du är redo att locka en ny kärlek till ditt liv, kan det vara det
bara det stava du har letat efter! Effekterna av denna spell
börjar generellt med att folk märker att de får mycket mer
positiv uppmärksamhet än de normalt skulle göra. De flesta säger att de
känner att de har förvandlats till en attraktionsmagnet, lockar
bättre typer av människor än de någonsin har lockat tidigare! Människor kommer
hittar dig mer lockande, mer attraktiv och mer lockande än någonsin.
Du kan också få snabb jobbfrämjande, Stava för berömmelse, makt och rikedom.
Stava för att stoppa skilsmässa. Stava för att hitta sann kärlek.
Stava för att vara mer sexaktiv, Stava för att bota alla blodsjukdomar / sjukdomar.
stava för att rädda ditt äktenskap från en annan kvinna / man. etc...
Bara ett meddelande till denna herbalist idag kommer att rädda ditt äktenskapsliv från kris.
här är hans personliga e-postkontakt: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
skriva ett kort meddelande till Baba Herbalist nu för hjälp för att lösa äktenskapskris.
All stavning görs för dina räkning, du behöver inte göra någonting bara skicka in din fotobild och namn och allt fungerar.

dercy lyne sa...

Hej, jag heter Darci Lyne, jag kommer från New Jersey, USA. Jag läste en postkommentar online av en Los Angeles Based Journalist avslöjar hur han permanent botade svag erektion och snabb utlösning 2 månader efter att hans fru lämnade honom och han sa också att Dr. NOSA får sin ex-fru att återvända efter 2 års åtskillnad. Jag kontaktade samma Dr. NOSA på grund av mina utmaningar i livet, jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är ett verkligt bevis. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Jag hade så tur att stöta på SVARTA MAGISKA STAVNINGAR
 Caster personlig kontakt
 -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan honom. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.NOSA lanserade en Magic Love-spell, ringer min man mig på mobiltelefonen och han återvänder hemifrån. Tack så mycket för att du tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är alltid skulda. idag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... det kan du också
WhatsApp med honom-- +2349083639501
* Love Spells Win-Back Ex-lover
* Magi för framgång och marknadsföring
* lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDDSHOOK
* förbannelse upplösningHej, jag heter Darci Lyne, jag kommer från New Jersey, USA. Jag läste en postkommentar online av en Los Angeles Based Journalist avslöjar hur han permanent botade svag erektion och snabb utlösning 2 månader efter att hans fru lämnade honom och han sa också att Dr. NOSA får sin ex-fru att återvända efter 2 års åtskillnad. Jag kontaktade samma Dr. NOSA på grund av mina utmaningar i livet, jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är ett verkligt bevis. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Jag hade så tur att stöta på SVARTA MAGISKA STAVNINGAR
 Caster personlig kontakt
 -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan honom. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.NOSA lanserade en Magic Love-spell, ringer min man mig på mobiltelefonen och han återvänder hemifrån. Tack så mycket för att du tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är alltid skulda. idag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... det kan du också
WhatsApp med honom-- +2349083639501
* Love Spells Win-Back Ex-lover
* Magi för framgång och marknadsföring
* lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDDSHOOK
* förbannelse upplösning
  Skilsmässa problemlösning?
  lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen vill ha en kärlek för en ny älskare?
* andlig rening
* fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
* dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV

  Skilsmässa problemlösning?
  lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen vill ha en kärlek för en ny älskare?
* andlig rening
* fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
* dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV

yasul.top sa...

Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work! 무료야설

Oncasinosite Net sa...

Hello friends, its great post about tutoring and completely defined, keep it up all the time. 카지노사이트

damon salvator sa...

microsoft365.com/setup/family product key is a secured 25 digit alphanumeric code
series xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx. This activation key can be used summarily to
install and activate the product with ease. One can effortlessly access more information
about these product keys at microsoft365.com/setup today.

microsoft 365 setup download

먹튀검증 sa...

Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interesting, compelling content. Your views are much like my own concerning this subject 먹튀검증 It touched me a lot. I would love to hear your opinion on my site. Please come to the site I run once and leave a comment. Thank you.


Anonym sa...

Men jag vet att jag