torsdag, december 11, 2014

Spänningen är oliiidlig...

Är ni nyfikna på vilka som gått till final i tävlingen? Ikväll får ni svaret, för då kommer omröstningen att publiceras och ni kan börja rösta på era favoriter!

Den som gått igenom alla fina bidrag denna gång och valt ut de åtta finalisterna är gästdomaren Scaniatjejen, som själv stod som vinnare i förra tävlingen. Tack för ett fint jobb med urvalet!

Även om tävlingsdelen är stängd, så går det bra att fortsätta vara med i Fototriss på veckans tema VITT ända till på lördag, när jag publicerar nästa tema.

På återhörande!

Hälsar Helena

4 kommentarer:

Amanda sa...

vad spännande :)

cissi sa...

Det ska bli spännande! Att välja vem man ska rösta på brukar inte var alldeles enkelt bland alla fina bidrag! :)

Musikanta sa...

Trevligt med fototriss. Men jag kommer inte att delta i fler tävlingar. Alla bidragen (utom möjligen ett) av dem som kommit till final idag är tagna av yrkesfotografer eller nästintill.

"Vanliga" hobbyfotografer kommer aldrig att ha skuggan av en chans. Bildkvalitén tycks vara viktigare än motivet, och det bör det väl vara i en sådan här fototävling naturligtvis :-).Så farväl, Coolstuff!

Laika sa...

Mjaa, Musikanta. Jag tycker förstås inte att detta är en tävling för mer än "bara" hobbyfotografer, men klart att det vore roligt att se uttagna foton med lite charm och känsla, som tex din bild med pippifåglarna som i snö och kyla samlats för att någon generös gett dom mat att fylla sina magar med :) En mycket söt bild som jag gärna röstat på i en tävling.