lördag, augusti 11, 2012

Nästa tema


Välkomna tillbaka efter sommarlovet! 
Jag hoppas ni alla har haft en skön sommar och att ni är laddade för en ny säsong med Fototriss. Som jag skrev häromdagen har ju faktiskt Fototriss fyllt fyra år under sommaren och det tycker jag vi måste fira! Så vi börjar direkt med en tävling och jag har ordnat med bonusvinster till alla finalisterna. 

TÄVLINGSTEMAT
Sommaren förknippar i alla fall jag med mycket god mat - vi har semester och äter lite extra gott, laddar grillen med allehanda godsaker, har picknick i det gröna, äter glass i stora lass osv. Därför blir temat MAT, MAT, MAT.

Så bjud oss på frestande matbilder och var med i den första Fototrissen efter sommaruppehållet!

VINSTERNA
Coolstuff ordnar med vinsterna och i vanlig ordning får de glada tre som hamnar på prispallen varsitt presentkort. Men dessutom får alla åtta finalister en rolig liten bonus, en presentask med söta goda jelly beans :)

1:a pris    Presentkort hos Coolstuff, värde 1 000 kr
2:a pris    Presentkort hos Coolstuff, värde 500 kr
3:e pris    Presentkort hos Coolstuff, värde 300 kr

Bonuspris till de åtta finalisterna: en Jelly Belly presentask, 20 smaker.

TÄVLINGSREGEL
För att vara med i tävlingen ska du länka till följande sida hos Coolstuff i ditt Fototrissinlägg: http://www.coolstuff.se/category/Mat-Dryck

TÄVLINGSSTART
Tävlingen pågår från söndag kl 00.00 när tävlingsinlägget publiceras här i bloggen, fram till tisdag kl 20.00. Därefter blir det omröstning.

Lycka till med matfotograferandet!

Hälsar Helena2 kommentarer:

Sandbergs Fotoblogg sa...

Mat, vilket spännande tema, detta som vi inte kan leva utan! En spännande vecka och se om man hittar några favoriter att smaska på!
Ha en bra dag!

Annemor sa...

Takk for at du holder igang.
Mormor