onsdag, november 24, 2010

Omröstning på g

Ikväll stängde jag tävlingsdelen av veckans Fototriss och sen har jag spenderat flera timmar med att gå igenom alla tänkbara finalister jag samlat på mig sen tävlingen inleddes i söndags. Jag har sållat, sparat och valt bort. Och valt in igen. Tittat på tanken bakom trissen, en röd tråd, kvaliteten på bilderna. Finns flera av delarna med, eller är den ena delen så stark att den ensam räcker till final?

Det är jättekul, men verkligen inte lätt, och när finalisterna slutligen är utvalda då väntar ännu mer arbete med att skriva motiveringar, göra collage av bilder från finalisterna, lägga upp en omröstning och sätta ihop blogginlägget. Så nu när klockan närmar sig midnatt med stormsteg måste jag sätta punkt för kvällens arbete, sova min skönhetssömn och återuppta arbetet igen i morgon kväll.

Och den resan av ord ledde till detta kungörande:

OMRÖSTNINGEN STARTAR TORSDAG KVÄLL!

Så var beredd att spana in finalisterna, kanske är du en av dem... Sen är det bara att rösta fram bästa triss på temat EN RESA.

Tack så länge!

Hälsar Helena

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är lätt för oss att "bara" lämna in bidragen, ingen tänker nog riktigt på vilket enormt jobb som ligger bakom det du gör.
Hurra för dig som gör så mycket för oss. :)
Ha en fin torsdag.

Camilla (Rantis) sa...

ett stort tack till dig Helena som håller i den triss, de e ju som Kerstin säger, vi lämnar in våra foton, sen har du en hel del jobb att göra.
Stort Tack Helena!!!

Tina sa...

Jag håller med föregående talare. Själv har jag också kollat igenom alla bilder och jag kan banne mig inte välja ut 10 deltagare av alla dessa kanonbilder och tolkningar. Du gör ett jättejobb och jag är imponerad av ditt engagemang och hoppas verkligen du fortsätter till att glädja oss med denna trevliga blogg.

Tina sa...

Aj då :( Såg på ditt personliga twitter att en lastbil glidit in i din bil på parkeringen. Ordna upp det först och koppla av. Bildtrissen kan faktiskt vänta tills du är redo. Ditt privatliv är viktigare.Hoppas att det ordnar upp sig med bilen. Kram till dig som har fullt upp.

Kerstin: sa...

Håller verkligen med de andra kommentarerna. Du gör ett fantastiskt jobb med fototriss. Jag och många andra ser verkligen fram emot söndagarnas uppdrag! Förstår nog inte vilket jättejobb du har med att se ut finalister och skriva motiveringar. TACK FÖR ATT DU TAR DEJ TID TILL DETTA!!!!!!

Barnens Hjältar sa...

Åh vad spännande, förstår att det är mycket att göra :-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>> Tack för alla gulliga kommentarer! Det tar sin tid och jag lägger ner en hel del jobb på Fototriss sena kvällar, men det är så klart jättekul också, annars skulle jag inte orka.

Men nu får det dröja ett tag till nästa tävling, för en till mäktar jag inte med just nu :)