lördag, november 20, 2010

Nästa tävlingstema

I morgon är det tävling igen! Och den här tävlingsomgången kommer bli extra kul att följa, för jag kan lova er att vi kommer att få resa både långt och kort genom alla trissbidrag! Både tack vare temat och tack vare ett uppdrag som hör tävlingen till.

TÄVLINGSTEMAT
Jag ville ha något som passar ihop med vinsten och temat som ska tolkas är EN RESA.

Med dina tre foton ska du alltså illustrera en resa. Men en resa behöver inte vara lång och gå utanför landets gränser, det kan vara resan från köket till vardagsrummet, från lantstället till staden. Och det kanske inte ens är en fysisk resa, utan en mental. Det finns verkligen en uppsjö av tolkningar - så tänk fritt och var kreativ när du tar dina bilder! Det kan löna sig :)

VINSTEN
Den som tolkar temat på det mest vinnande sättet belönas med ett presentkort hos Solresor, värde 3.000 kronor. Jag utser 10 finalister och sen blir det omröstning i vanlig ordning.

ETT UPPDRAG
Alla som deltar i tävlingen får också ett uppdrag - att välja sitt drömresmål hos Solresor! Surfa runt och hitta just din önskeresa som du sedan ska länka till i ditt inlägg. Kanske går den till mozzarellans hemvist i Italien eller till fantastiska naturupplevelser i Costa Rica. Eller kanske föredrar du att gå barfota på en strand i Tunisien? Det ska bli jättekul att se vad alla väljer!

TÄVLINGSSTART SÖNDAG
Som vanligt startar omgången vid midnatt mot söndag, när jag publicerar tävlingsinlägget. Där får ni mer detaljerad info och de tävlingsregler som gäller.

Hälsar en ressugen Helena

Inga kommentarer: