söndag, november 28, 2010

Fototriss restävling är avgjord!

"En dröm(resa). All stress jag burit med mig föll som stenar från mitt hjärta i Maderias värme."

Fototriss tävling som hade temat "En resa" är avgjord och citatet under bilden är hämtat från vinnaren. Klicka på bilden för att se hela vinnartrissen. Och den vi säger ett stort grattis till är:

MIKABELLA

Det härliga priset är ett presentkort från Solresor, värde 3.000 kr! Grattis!

Mikabella låg i täten tillsammans med flera andra deltagare i början av omröstningen, men sen drog hon ifrån steg för steg och vann till slut med 15 rösters marginal. De andra damerna på pallplats fick exakt lika många röster och delar alltså på silverplatsen.

Grattis till silvermedaljörerna!

Bilder av livets lust & LissenTo

Längre ned kan ni se hela slutresultatet av tävlingen. Men först tänkte jag droppa lite statistik till er :) En del av tävlingen var ju också att välja ett drömresmål hos Solresor och jag tänkte det vore kul att se vad som var populärast och skrev ner vad ni valt. Och flest av er ville resa till Azorerna och delad tvåa (även där) blev Costa Rica och Kenya/Tanzania. Härliga resmål alla tre!

Vinnarens drömresmål är Madeira och det roliga är att jag faktiskt reser just dit (jag lovar, det är en slump) om 1,5 vecka och jag kommer blogga från resan och agera resereporter åt Solresor. Så om ni vill se hur vi får det på Madeira kan ni följa oss på min blogg Bildbloggerian. Och håll tummarna nu för att inga vinterkräksjukor eller andra dagisbaciller kommer sätta stopp för min och familjens efterlängtade resa! :)


På återhörande,
Helena

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till alla duktiga!