lördag, januari 26, 2013

En isande vacker vinnare

I eftermiddag avslutades omröstningen i tävlingen med tema Vad ligger dig varmt om hjärtat. Nästan 300 röster kom in och den som fick flest röster av er är fotografen bakom bilderna här ovanför som gästdomaren skrev så här fint om:  
- Isande vacker kärleksförklaring till sin stad. Föll pladask för ljuset i första bilden och de andra kompletterar denna perfekt. 

Den som vann era hjärtan mest av alla är alltså nattsyrran...Ett stort grattis till dig Susanne - du har vunnit en värdecheck på resor hos Ving, värd 3.000 kronor!

Ving har ju också satt samman varsitt bokpaket med semesterläsning till de två som kommer på silver- och bronsplats och de två som gav vinnaren den största fighten är...

tvåan Nacka 144  och trean Lea Rebecka
 
Grattis till er och alla andra finalister som kämpat väl och som alla var väl värda sina finalplatser med sina fina fototrissar! Hela resultatlistan kommer ni att kunna se i omröstningsinlägget.

Jag vill säga ett stort tack till alla som deltog i tävlingen! Jätteroligt att ni var så många som som lockades att bidra med vackra och personliga trissar! Och redan om några timmar startar nästa omgång av Fototriss, nu med tema Sött. Inget tävlingsinslag denna gång, men nya tävlingar kommer inom inte allt för lång tid :)

10 kommentarer:

Åke (Nacka 144) sa...

Grattis till vinsten Susanne! Kul att man blev tvåa i alla fall. Men vi tar ALLA nya tag imorgon ;) Trevlig helg alla :) Tack alla som röstade på mig!


Tina´s PicStory sa...

wow! really wonderful pics! :)

Jah Hollis sa...

Ja, grattis då!

Netza.se sa...

Stort grattis! :)

Rebecka sa...

Grattis Till vinnaren och tack för tredje platsen:-)/Rebecka

Anonym sa...

Skulle vara kul att veta hur många röster som skillde i topp tre :P

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Ja du anonyma, det är inget hemligt, det kan du enkelt räkna ut eftersom du ser i resultatlistan hur många procent av rösterna alla fick och jag skrev ju här att det kom in närmare 300 röster, närmare bestämt 299 ;)

Kicki sa...

Grattis till alla!:)

Axart sa...

Stort grattis till vinnaren, väldigt fina fotografier.

AX

Lea Rebecka sa...

så smart är jag inte så jag ahde kunnat räkna ute de:p