lördag, november 05, 2011

Nästa tema

Ja, då var det dags igen för en gammal bekanting i temasammanhang. Det är nästan så att hela hösten har hunnit passera, men nu kör vi höstomgången av årstidstemat.  

NÄSTA TEMA...
... är nämligen SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR. Har det rent av kommit snö där du är, eller är det fortfarande höst? Visa hur det ser ut i din del av världen just nu! Och som vanligt är arkivbilderna bannlysta då det är det här temat, eftersom det är här och nu som gäller, så jag vill se bilder tagna under trissveckan, från och med idag lördag fram till nästa lördag.

Välkommen åter när jag publicerar nästa inlägg vid midnatt!

Du har väl inte missat att omröstningen är i full gång i förra veckans tävling? Åtta finalister kämpar om tre priser, gå in och rösta på din favorit! Omröstningen stänger kl 19 på söndag kväll.

4 kommentarer:

Axart sa...

Redo för midnatt:)

AX

Anitas Blogg - Malta sa...

Jag med...redo för midnatt alltså. Har bara lite svår att välja bland alla fotografier jag tagit idag. Får man bara ha med tre :-)

Jah Hollis sa...

Det är liksom själv definitionen av en triss: tre. Man måste lära sig att ”döda sina älsklingar”. I alla fall alla utom tre. :-)

Åke Blomqvist sa...

Detta blir ett intressant tema, ta bara det gråa diset som ligger över svedala, här gäller det att ha fantasi, och därav vill Helena locka ut oss och tom tänka :) Bra jobbat Helana!