lördag, juni 12, 2010

Försmak - hiss eller diss?

Förra veckan avslöjade jag ju det kommande temat redan på lördagen och nu har jag en fundering. Vill ni att jag även i fortsättningen ska tala om temat redan på lördagen? Eller finns det en poäng med att avslöja det först när jag lägger upp Mr Linky-listan natten till söndag? För även om ni har hela veckan på er att delta, vet jag att de flesta lägger upp bidragen under söndagen.

Vad tycker du? Svara gärna i undersökningen nedan och vill du motivera ditt svar kan du lämna en kommentar. Tack!
Men tills jag fått era synpunkter provar jag igen med en försmak av temat. Sen får vi se vad resultatet blir i undersökningen och hur det blir framöver.

Temat som gäller från och med midnatt mot söndag är:

Fotografera hela dörrar eller detaljer från dörrar/portar, du väljer själv.

Men denna omgång av Fototriss startar som vanligt kl 00.00 natten mot söndag, när jag publicerat inlägget med Mr Linky-formuläret.

Ses!

Hälsar Helena på Bildbloggerian

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det jag tänker som har satt spelar ingen roll är att det är roligt att slå på datan på söndagen för att se vad temat är. Men om det kommer redan på lördagen förtas spänningen lite. Fast å andra sidan så kan man ju planera mer på lördagen vilka bilder eller ta nya. Hmm klurigt det här!

Susanne sa...

Egentligen borde det inte spela någon roll eftersom man har hela veckan på sig. Men eftersom de flesta bidragen kommer redan tidigt på söndagen är det ju bra att veta i förväg för då kan man fotografera på lördagen alternativt leta i arkivet, vilket jag egentligen tycker ska vara en nödlösning - det är roligare att ta nya bilder till temat och tänka igenom ordentligt. Just av den senare anledningen blir det ofta att jag själv kommer ganska sent med mina bidrag vilket leder till att inte så många tittar in. Om det nu spelar någon roll. :)

Hans af Ekenstam sa...

Är lite kluven, röstade på att se temat redan på lördagen men lite av spänningen försvinner ju.
Spelar kanske inte så stor roll, det är göör skoj hur det än blir.

Heidi sa...

Jag röstade på att du skall avslöja temat på söndagar samtidigt som Mr. Linky kommer upp. Vet inte varför men det kändes bäst :o)

Misswhatsit sa...

Jag tycker nog det är bra att se temat lite i förväg. Man kan förbereda och kommer isäng lite tidigare. Jag brukar oftast sitta uppe till 24 på lördagsnatten. Men oavsett vad du väljer att göra så är det OK för mig.:)

Anneli - A'la Foto sa...

Jag tycker det är bättre att få veta temat en dag innan så jag hinner förbereda mig! Oavsett om jag tar nya eller gamla bilder krävs förberedelse!

MEN...då vill jag att alla ska få reda på det i förväg...alltså att man vet att så kommer det vara! Jag hade ingen aning om att du lagt ut temat ett dygn innan eftersom jag bara är här när du lagt upp temat som är vid midnatt!

Så för min del...antingen eller och helst antingen! :O)))

Mona sa...

Min dator strulade så nu vet jag inte om min kommentar fastnade. Jag skriver om den för säkerhets skull.

Men nu blev jag lite förvirrad. Visst låg Mr Linky uppe för tidigt? Jag publicerade mitt bidrag i natt och tänkte inte på att det "bara" var lördag. För även om temat ges i förväg ska vi väl inte kunna lägga in våra bidrag förrän söndag kväll?

Jag tycker absolut att temat ska publiceras i förväg, så att man åtminstone får en liten chans att ta nya bilder. Även om man har en hel vecka på sig, så känns det som om man inte är "med i leken" om man inte kommer in med sitt bidrag söndag kväll eller måndag morgon. Och även om man inte tar några nya bilder behövs det lite tid att leta efter bilder och göra i ordning sitt bidrag.

Detta är bara mitt önskemål. Jag tycker dina utmaningar är jätteroliga och du är jättebra på att hitta på roliga teman!

Mona sa...

Jag får nog skylla på hjärnsläpp när det gäller Mr Linky!

Pialotta sa...

Jag tycker absolut det är fint om temaordet kommer upp under lördagen så vi har lite tid att fundera och ta bilder efter det.. det är väl allright med arkivbilder, men jag vill gärna klicka nya bilder till olika fototeman. Någon gång kan det vara bra att ta till.. men håller med här att det är en hets att få upp sin triss så fort som möjligt och en del lägger upp foton som är många år gamla bara för det ska gå fort, tror jag.
På de flesta fotoutmaningar läggs det upp dagen innan .. det är fint tycker jag som sagt och röstade för det:)
Vilken stor grej det blivit med FotoTriss .. så roligt:)
Tänk om det var så med min Musik OFotoAutomat.. men det är det inte.. Tar tid att reklamera sig oxså:)
Ha de fint..