lördag, juni 19, 2010

Nästa tema

Ja, jag hade ju en undersökning förra veckan för att ta er på pulsen gällande tidpunkt för offentliggörande av det kommande temat varje vecka. Och trots att rösterna föll relativt jämnt på alternativen, så var det ändå en majoritet som ville att jag skulle tala om vilket tema som gäller redan på lördagen. För även om man har en hel vecka på sig att delta, vill de flesta vara med redan på söndagen och då kan det vara bra att ha en dag på sig för att fotografera nya bilder på temat.

Så, då provar vi att köra på detta vis framöver - på lördagar talar jag om vilket det kommande temat är, men sen startar varje ny omgång av Fototriss som vanligt klockan 00.00 natten till söndag.

Nästa tema är...

SOMMARNATT


Personen vi kan tacka för temat är Jah Hollis, som tyckte det skulle passa bra med tanke på att vi just nu är inne i årets ljusaste period.

Så, gå ut med kameran ikväll när det lider mot natt och dela med er av era sommarnätter till oss andra och var med i den 99:e omgången av Fototriss, som startar så snart lördag blir söndag!

Hälsar Helena på Bildbloggerian

Inga kommentarer: