lördag, oktober 17, 2015

Fototriss del 316: Rött (TÄVLING)

http://www.coolstuff.se/Halloween
Det är allt för länge sen vi hade en tävling här i Fototriss, så nu kör vi en tillsammans med Coolstuff som laddat för Halloween som snart närmar sig!

Ni trissar precis som vanligt och lägger upp tre bilder på temat, det enda extra ni behöver göra för att ha chansen att vinna ett av tre presentkort, är att ni i ert inlägg länkar till en valfri produkt hos http://www.coolstuff.se.

VECKANS TEMA...
... är färgen TT. Kanske blodröda nyanser för att knyta an till Halloween? Men det går lika bra med ljusrött som blodrött och alla nyanser däremellan.

REGLERNA
  1. Visa 3 bilder på temat i din blogg
  2. Länka till valfri produkt hos Coolstuff
  3. Länka till Fototriss, direkt till detta inlägg
  4. Skriv in direktlänken till ditt inlägg i formuläret nedan 

VINSTERNA
Tre presentkort från Coolstuff går till de tre finalister som får flest röster i omröstningen.
1:a pris   Presentkort värde 1 200 kr
2:a pris   Presentkort värde 500 kr
3:e pris   Presentkort värde 300 kr
Ev vinstskatt betalas av vinnarna.


TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår från rdag fram till onsdag 21/10 kl 20.00. När tävlingen stängts kommer jag utse 8 finalister
och därefter blir det en omröstning här i bloggen där ni utser de tre vinnarna.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

En liten vädjan. Jag skulle verkligen uppskatta om ni som är med faktiskt länkar till Coolstuff nu då det är tävling. När jag tittar igenom bidragen är det tyvärr få som länkar.

Det som gör att jag kan ha tävlingar är att deltagare länkar till min samarbetspartner, annars är det ointressant för dem att sponsra en tävling. Och då tävlingar är enda sättet för mig att få något för all tid jag har lagt på att driva Fototriss under alla år, hoppas jag ni kan hjälpa mig genom att länka till samarbetspartnern! Det är en enkel sak att göra och det är väl aldrig fel att kunna vinna något då ni ändå är med i Fototriss. Tack på förhand!

Lycka till allihop!
Hälsar Helena

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :  : : : : : : : : : : : : : : : : : : : 

DELTAGARE I FOTOTRISS DEL 316: RÖTT (tävling)


9 kommentarer:

Lotta sa...

Hej, jag har länkat och tycker det är jättekul med tävling samt att du har så roliga teman! Önskar dig en härlig hösthelg! /Lotta

Anneli - A'la Foto sa...

Jag har länkat till tävlingen och det är absolut ingen stor sak men jag önskar att det kunde vara någon annan vinst än COOL STUFF! Går det inte finna någon annan samarbetspartner? Det skulle nog generera flera som vill vara med! Det är ju roligt med variation och CS har vi haft de senaste 17 gångerna (vet inte hur många gånger men många gånger är det). Det vore roligt att ha en fotobok, photobox.se skulle säkert ställa upp och sponsra. Det finns många fler som gör fotoprodukter som med all säkerhet skulle ställa upp! Företag som säljer canvas finns det en hel uppsjö av och jag är säker på att flera av dem skulle ställa upp som sponsor! Det hade i alla fall jag tyckt varit mycket roligare.


Det är bara ett förslag från mig! :)

Annorlunda sa...

Jag behöver hjälp med detta att lägga till mig! ................ Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Svar @Lotta: Tack! Vad roligt att du är med och gillar tävlingen!

Svar @Anneli: Tack för förslaget! Jag har ett etablerat och långt samarbete med Coolstuff som har fungerat väldigt bra och jag fortsätter gärna det samarbetet. Jag har begränsat med tid att lägga på Fototriss och att etablera nya samarbeten tar sin tid, och eftersom deltagarantalet har minskat mycket jämfört med tidigare så det är inte längre lika intressant för företag att sponsra tävlingar här. Men om jag hinner och deltagarantalet ökar här igen, är det inte omöjligt att det dyker upp någon ny partner :)

Svar @Annorlunda: Det här är en fotoutmaning där det handlar om att lägga upp bilder på ett givet tema, men när jag tittar på din länk kan jag inte se att du deltar i utmaningen med några bilder. Därför måste jag ta bort din länk, men du är självklart välkommen att delta i fotoutmaningen och lägga in en ny länk.

Katarina sa...

Första gången jag är med i denna utmaning, kul idé! Hojta gärna om det är något jag ha har missat. Länkar hit och till Coolstuff finns iaf med i inlägget.

Mia sa...

Jag vill gärna vara med!

Mia sa...

Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration, och lite bloggar att läsa! så länka era bloggar och kommentera! och läs gärna min blogg och kommentera också! jag uppskattar det! tack i förväg! E-mail: mia2@home.se .. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROW, AUTISM, UTVECKLINGSTÖRNING! Döm mig inte efter alla rykte du hör! Lär känna mig i stället och bilda en egen uppfattning om mig i stället för att lyssna för att lyssna på skit som inte stämmer ett jävla dugg! Varför väljer folk att vara elaka? För det är vad dem är, kunskap finns men de sk "friska" vänder hellre bort huvudet och sedan har mage att snacka bakom ryggen. Är det inte dags at talla tar sitt ansvar och sluta döma? .. Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på. / mia2@home.se Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. /mia2@home.se . Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se

Anneli - A'la Foto sa...

Jag tänkte att det skulle kunna öka intresset för fototrissen igen om priserna blev mera intressanta och relevanta men jag förstår att ett etablerat samarbete är tryggt och att det tar kraft att hitta ett nytt.
Det viktigaste är ju själva fotoutmaningen så det är ju ingen som säger att man måste vara med på tävlingarna om man inte gillar priserna! :)

Jag hoppas det kommer öka igen för denna fotoutmaning är superbra och jag är helt säker på att väldigt många av alla deltagare har lärt sig massor genom att vara med här. Fått ett nytt tänk och nytt bildseende! Tack för ditt engagemang! :)

ebony lorange sa...

What an excellent post. A lot of thanks for this good job. Photo Editing Guide
Web Image Editing
Neck Joint Service
Cut Out Background
Image Editing
Clipping Path
Masking Help
Photoshop Editing
Neck Joint Tutorial
Photography Help