lördag, mars 07, 2015

Fototriss del 292: Motljus

Hej alla! Ni har fått klara er några veckor utan Fototriss, men nu är jag tillbaka igen från vår semester på St Martin och redo att ge er nya fotouppdrag. Bortsett från en inledning med maginfluensa på hela familjen som var mindre lyckad, så fortsatte sen semestern på bästa sätt och vi har haft det väldigt härligt i det färgstarka Karibien.

VECKANS TEMA...
... är MOTLJUS. Att fotografera mot en ljuskälla som solen eller en lampa, kan ge snygga resultat så nu tänkte jag att ni ska experimentera med det denna vecka. Motljusbilder är det alltså som gäller, varsågoda att börja fotografera!

Fototriss finns som vanligt även på Instagram. Använd hashtaggen #fototriss om ni lägger upp bilder på aktuellt tema på ert Instagramkonto. Följ @Fototriss där för att läsa mer.

REGLERNA
  1. Visa 3 bilder på temat i din blogg
  2. Länka till Fototriss, direkt till detta inlägg
  3. Skriv in direktlänken till ditt inlägg i formuläret nedan
Lycka till med fotograferandet och glöm inte bort att besöka varandra och titta hur andra har tolkat temat!

Hälsar Helena

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

DELTAGARE I FOTOTRISS DEL 292: MOTLJUS 

4 kommentarer:

Olga T sa...

Stackars er att bli sjuka på resan :( Det är då man absolut inte vill vara sjuk. Bra att det vände och att resten av resan blev bra! Kul att du är här igen!

Stare Ström sa...

Välkommen tillbaka!

Åke sa...

Trevligt att du är tillbaka, ordningen återställd i Triss :) Tråkigt med sjukan :( En mycket härlig bild, snyggt djup, gillar vinkeln. Snyggt när trädets stam utgår från hörnet :)

Mias Mix sa...

Otur med maginfluensa men skönt att ni fick en bra semester sen!
Roligt att trissen är tillbaka!