lördag, september 06, 2014

Dags att tävla


Nu tänkte jag att vi ska ta och krydda till Fototriss och köra en tävling igen! Allt fungerar precis som vanligt, med ett tema som du ska lägga upp tre bilder på, men denna gång har du dessutom chans att bli en av tre vinnare till presentkort hos min samarbetspartner Coolstuff. Kul va! :)

TÄVLINGSTEMAT...
....är MÖNSTER. Den här gången begränsar vi oss inte till ett specifikt mönster, utan öppna ögonen för alla sorters mönster! Och eftersom det är tävling, kan du passa på att vara lite extra kreativ när du letar motiven och fotograferar dina bilder för veckans Fototriss.

Den som avgör vilka som kommer till final denna gång är gästdomaren Kicki, som vann en tävling här i våras. Hon kommer välja ut de åtta bidrag som hon personligen fastnat mest för och som hon tycker är de bästa trissarna.

TÄVLINGSREGEL
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen (förutom att precis som vanligt lägga upp tre bilder på temat i din blogg) är att i ditt trissinlägg länka till en produkt du gillar hos Coolstuff! Välj fritt ur hela sortimentet.

Vinnaren får ett presentkort värt 1200 kr och tvåan och trean vinner varsitt presentkort värt 500 kr respektive 300 kr.

TÄVLINGEN STARTAR
när nästa inlägg publiceras i morgon (vilket är redan vid midnatt, kl 00.00) och sista chansen att lägga upp ett bidrag är onsdag kväll kl 20.00.

Lycka till!

Hälsningar
Helena

2 kommentarer:

Tant Otto sa...

Jag är med och tävlar..har längtat så efter att få fototrissa igen!

Jeanette sa...

Även jag ska tävla och försöka komma i gång igen med trissandet.