lördag, augusti 23, 2014

Säsongspremiär för Fototriss

En lång och härlig sommar har passerat sen sist, men nu är det dags att börja fototrissa igen! Jag hoppas ni alla har njutit av sol och värme på era smultronställen i sommar och att ni är sugna på att ta tag i nya fotoutmaningar här i Fototriss nu när hösten börjar ta vid.

DET FÖRSTA TEMAT...
... efter sommaruppehållet är FÖNSTER. Gamla som nya, stora och små, vackra eller konstiga, krusidulliga eller stilrena - ja alla sorters fönster som gör sig på bild vill jag att ni ska visa upp i säsongspremiären av trissen.

SÅ HÄR FUNKAR DET
Som en liten uppfräschning för både gamla och nya deltagare kommer här några rader om hur Fototriss går till:

- Lägg upp tre bilder på veckans tema i ett inlägg på din blogg
- Länka till Fototriss från ditt inlägg
- När omgången startar kl 00.00 natten mot söndag varje vecka, publiceras ett inlägg där det finns en lista över veckans deltagare och det är där du anmäler dig genom att skriva in direktlänken till ditt trissinlägg.
- Glöm inte bort att surfa runt hos de andra deltagarna och se hur de tolkat temat och lämna gärna en kommentar om du gillar deras bilder.

INSTAGRAM
Fototriss fortsätter som vanligt att finnas som ett komplement även på Instagram. Samma tema gäller där, men där finns ingen begränsning i antalet bilder. Lägg upp en eller flera bilder under veckan på ditt Instagramkonto och tagga bilderna med #fototriss.

Välkomna att börja länka till era fönster-bilder från och med i morgon när omgången startar här i bloggen!

Hälsningar
Helena

Inga kommentarer: