söndag, december 08, 2013

Fototriss del 242: Gammalt och slitet
Välkomna åter! Nu kickar vi igång en ny rond av Fototriss och det ska bli spännande att se vilka av ålder präglade motiv ni har hittat.

VECKANS TEMA...
... är GAMMALT & SLITET. Välj om ni vill visa motiv som både är gamla och slitna, eller om det bara handlar om det ena eller andra. Tolkningen är fri!

REGLERNA
  1. Visa 3 bilder på temat i din blogg

  2. Länka till Fototriss, helst direkt till detta inlägg

  3. Anmäl dig genom att skriva direktlänken till din Fototriss i formuläret nedan
Lycka till!

Hälsar Helena


: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

DELTAGARE I FOTOTRISS DEL 242: GAMMALT & SLITET
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
6 kommentarer:

Gammelsmurfen sa...

Det hade varit bra om de som stoppar vissa personer att besöka bloggar, berättar varför. Varje vecka möts jag av "you are banned". Hade ingen aning om att jag givit kommentarer någonstans som har sårat eller retat upp. Vill i så fall gärna veta varför :-(. Skriv gärna ett meddelande på min blogg så jag vet TACK

Tornevall sa...

Gammelsmurfen, jag blir faktiskt lite uppretad nu - dock inte på dig utan folk som saknar förmåga att begripa interaktion mellan olika människor.

Om man inte klarar av att få kommentarer av andra människor som strider mot deras egna principer eller åsikter så ska man inte delta i offentliga sammanhang heller. Man kan inte sitta hemma och tro att ingen läser inläggen, eller att alla alltid kommer hålla med om det du skriver. Det är bara korkat. Då är det bättre man låser in sig och kastar nyckeln, för då är man ändå inte kapabel att föra sig ute.

Jah Hollis sa...

Del 2014?!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Haha, oj! Det var en felskrivning som jag inte märkt. Ska ändra! :)

Annemor sa...

Hva i all verden skjer? Nå har jeg jammen glemt hva jeg skrev også. Men det var moe med sent og 2014.
Ha en fin kveld
Mormor

Åke sa...

Till att inte kunna kommentera: Jag hoppas inte jag jär en av dem; Jag har dragit åt min säkerhet, dvs tajtat till i mina kommentarer, Jag fick över 100 spam / dygn. Ibland uppemot 160 st. En gång kom det över 514 kommentarer på en timme ungefär. Jag fick ringa till en kompis som fick radera bort inlägget. Nu sedan förra veckan har jag bara fått 11 st. Skriv gärna till mig så får jag se.. Jag har dessutom blivit hackad två gånger och fått hemsidan först med porr och sedan rensades alla bilder så över 3 års inlägg raderades. Jag bytte webhotell för det gick att få ut en nytt lösenord om man begärde ut det. Hur jag kunde se det var att jag skrev i glömt lösenord och där stod fen adress personen bett dom skicka det till. Och denne svarade mig också och bad om ursäkt. Men vad hjälpte det.