lördag, september 07, 2013

5-årsjubileum!


Nu är det jubileum - Fototriss firar fem år! En vacker sommardag 2008 startade jag Fototriss och fem år, och massor av bilder, senare sitter jag nu här och skriver att det är jubileumdags. Det är fantastiskt att tänka på alla er som engagerat er och bidragit med fina fototrissar under dessa år, och några av er har varit med ända från början. Tänk hur många trissbilder som publicerats... Nästan 230 omgångar har vi klarat av, det är oftast minst 100 deltagare och alla lägger upp tre bilder var, då landar vi på runt 70 000 bilder - en rätt skaplig samling, eller hur?! Tack alla fototrissare!

TÄVLING MED VING
Vi firar jubiléet med en tävling och vad sägs om chansen att vinna ett resepresentkort värt 5.000 kronor hos Ving? Och ett bonuspris delas ut till tvåan - ett presentkort värt 1.000 kronor.

TÄVLINGSTEMAT...
... är SMULTRONSTÄLLE. Har du något smultronställe som du vill dela med dig av? På hemmaplan eller längre bort - allt från den där fridfulla skogsgläntan där du lyssnar till fåglarnas kvitter, till staden i ditt hjärta som du gärna reser tillbaka till. Berätta om ditt smultronställe med tre bilder och gärna några ord och var med i den här jubileumsomgången.

SÅ HÄR FUNKAR DET
Som vanligt i Fototriss handlar det om att lägga upp tre bilder på temat i din blogg och länka tillbaka hit. För att vara med i tävlingen behöver du i ditt inlägg sedan bara länka till ett av Vings city- och weekendresmål som du hittar på denna sida, t ex till Florens: http://www.ving.se/italien/florens.

TÄVLINGSSTART
Tävlingen startar söndag kl 00.00 när tävlingsinlägget med anmälningslistan och ytterligare tävlingsinfo publiceras här och pågår sedan fram till torsdag 12/9. Därefter väljs åtta finalister ut och vinnaren utses slutligen genom en omröstning här i bloggen.

Välkomna tillbaka när tävlingen startar!

Hälsar Helena

****Följ Fototriss på Facebook ****

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Daniela Augustka sa...

Hi Helena, your project, I also attended a few times, though I'm not from Sweden. Congratulations to 5. anniversary. May participate in this subject blogs that are not in Sweden?
Greetings from Bratislava! Daniela

Anita - Malta sa...

Stort Grattis till 5-årsdagen !! Tycker du är värd all beundran som håller oss andra sysselsatta med något som vi verkligen tycker om och har gemensamt. Att fota :-) Imponerande vad många bilder som visats via Fototriss och vilket fantastiskt deltagande.
Skickligt av dig att ordna tävlingar och hitta på teman som inspirerar. Hoppas Fototriss lever vidare länge till. Smultonställe.. Hmm.. ;-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Hi Daniela and thank you! You are so welcome to join Fototriss! :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack Anita! Det är fantastiskt att Fototriss lever vidare år efter år och så länge som intresset finns och ni deltagare fortsätter vara med så fortsätter jag 😃

Anonym sa...

Hej, jag är den Lotta du tror, tyvärr har jag inte tillgång till dator förrän 20.30 Är det inte för sent vill jag gärna vara med.
lotta.birgersson@aries.vokby.se
www.vidvätternsstrand.blogspot.se

Anna sa...

Heder å dig Helena som låter oss leka med bilder..det är verkligen så inspirerande att få klura ut vad man ska leverera när du dirigerar. Tusen tack för allt jobb du lägger ned.