lördag, augusti 17, 2013

Slut på sommarlovet!


Välkomna tillbaka mina kära fototrissare! Jag hoppas ni har haft en lika härlig sommar som jag har haft och att ni fått njuta av värme och avkoppling och inte minst, fina fotostunder. Och självklart hoppas jag också att ni längtat efter Fototriss och att ni är laddade för att börja fotografera trissar igen! Vi ska inleda den nya säsongen med en gammal bekanting, årstidstemat och nu ska vi dokumentera sommaren innan hösten tar över.

NÄSTA TEMA
... är SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR. Ja, hur ser sommaren ut hos dig just nu? Det här temat kräver så klart nytagna bilder, så lämna bildarkivet åt sitt öde och gå ut och fotografera i dina somriga omgivningar och lägg upp de tre bästa bilderna i din triss.

Det här temat kör vi en gång per årstid och nu är det faktiskt den 20:e gången - här hittar du alla omgångar samlade.

För dig som är ny i Fototriss, eller behöver fräscha upp minnet, kommer här några kom-i-håg:
  • Lördag morgon - nästa tema offentliggörs i bloggen
  • Söndag kl 00.00 - då publiceras nästa inlägg här i Fototriss och omgången startar. Innan dess kan du inte börja länka till ditt bidrag, eftersom det är i detta inlägg deltagarlistan finns där du ska skriva in direktlänken till din fototriss.
  • Direktlänkar tack! Jag skrev det ovan och påminner igen, skriv bara in direktlänken till dina bilder, inte länken till din bloggs startsida. Oavsett om en besökare klickar på din länk samma dag du lagt in din länk på Fototriss eller en vecka senare, ska man komma direkt till dina trissbilder och det funkar inte om du bara lägger in bloggens adress och inte direktlänken till inlägget.
  • En fototriss betyder att du ska lägga upp tre bilder på veckans tema, varken mer eller mindre.
  • Länka tillbaka till Fototriss, gärna direkt till veckans omgång.
  • Temat gäller ända tills nästa omgång startar, så du har hela veckan på dig att vara med. Men de allra flesta besöker och deltar i Fototriss under söndag och måndag
Än en gång, välkomna tillbaka till Fototriss! (Som för övrigt firar 5 år nu i sommar och det ska vi självklart fira under hösten! Återkommer om det.)

Helena3 kommentarer:

Barbro S sa...

Så roligt att du är tillbaka efter sommaruppehållet. Jag ser fram emot att få börja trissa igen, även om hällregnet ute gör att jag nog väntar tills i morgon med att gå ut och fota. Jo, jag undrar hur jag direktlänkar till just den här fototrissen i min blogg? Jag hittar bara samma adress jämt, nämligen www.fototriss.blogspot.se oavsett när det är?
Mvh Barbro S

Barbro S sa...

Och så hittade jag svaret direkt genom att klicka på "länkar till det här inlägget" :).

Jah Hollis sa...

Roligt att du dragit igång Fototriss ännu en säsong!