lördag, maj 11, 2013

Tävling!

Nu kära trissvänner är tiden inne för en tävling igen och denna gång har jag nöjet att presentera Castanea Vandrarhem i Stockholm som veckans samarbetspartner. Ett litet och personligt vandrarhem som ligger mitt bland alla vindlande gränder i Gamla Stan och det har både utsetts till ett av de 20 bästa vandrarhemmen i Europa för par av Times UK och som ett topp 10-hostel i världen av Hostelworld.

Ett perfekt ställe att bo på för alla fototokiga, eller hur? Det är bara att gå utanför dörren och börja frossa i alla fantastiska fotomöjligheter som Gamla Stan bjuder på :) Så börja fundera på temat och var sen med i veckans Fototriss och få en chans att vinna!

VINSTEN
Vinnaren av tävlingen vinner ett 2-bäddsrum i 3 nätter på Castanea.
Presentkortet gäller för bokning 130901-140531. Värde 2.350 kronor.
Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGSTEMAT...
... är GRÖNT. Grönt är skönt säger man, så fotografera sköna gröna nyanser, ute eller inne och sätt sedan samman de tre bästa bilderna till en grön triss som du lägger upp i din blogg!

TÄVLINGSREGEL
Förutom de vanliga trissreglerna ska du länka till veckans samarbetspartner Castanea för att vara med i tävlingen:
http://castaneavandrarhem.se/

TÄVLINGSSTART

Tävlingen startar söndag kl 00.00 när tävlingsinlägget med information om tävlingen publiceras här i bloggen, och det är där du ska länka till ditt tävlingsbidrag. Tävlingen pågår fram till onsdag 15/5 kl 20.00.


Välkomna tillbaka när tävlingen startar vid midnatt!

HelenaBild från Castaneavandrarhem.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilket härligt tema!! Jag kommer att vara med denna vecka också.

JohanT sa...

Detta blir premiär för mig. Rolig grej och låt bästa fotograf vinna!