lördag, februari 16, 2013

Nästa tema

Trevlig helg på er! Nu är det dags för ett nytt tema och det har den senaste vinnaren Per-Anders valt.

NÄSTA TEMA...
... är GEMENSKAP. Ett passande ord här, för en gemenskap är det väl verkligen vi har i Fototriss! Så leta nu gemenskaper med kameran, och från och med midnatt när nästa omgång startar är ni välkomna att börja länka era trissbidrag.

SEMESTERPAUS
Efter den här omgången blir det ett uppehåll i ett par veckor i Fototriss, eftersom jag snart ska byta vintern i Sverige mot värmen i Thailand ett tag. Ni får dock gärna fortsätta trissa på gemenskaps-temat fram tills jag är tillbaka igen. Det kommer säkert att dyka upp nåt reseinlägg i min blogg under resans gång och om jag känner mig själv rätt lär jag uppdatera flitigt på Instagram, så den som är nyfiken på vår resa kan följa oss där :)

Hälsningar
Helena


6 kommentarer:

Åke sa...

Thailand så trevligt :) Jag chattade just med en kompis som bor där, jag nämde jag skulle skotta tak idag på grund av all snötyngd, Tony skulle ta en tur med sin cab...och palmerna vajade... Ska bli spännande att se vad alla Fototrissare hittar idag:) Gemensamt var ett intressant tema :)

Kerstin: sa...

Trevlig helg till dej också! Hoppas att ni får det riktigt skönt på er semester!

Axart sa...

Trevligt med semester, ha det gött!
Kommer att sakna fototriss under tiden..

AX

Anonym sa...

Lite trist att du inte har någon "samarbetspartner" som kan lägga ut nya trissar när du själv inte har möjlighet, uppehåll är tråkigt! Men jag förstår att man kan vilja sköta sånt här själv med. Men aja.

Sedan var jag lite nyfiken på vad som händer med den där triss-intervjun du skulle göra med en ny trissare varje vecka (?), har ju sett fram emot den!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Fototriss är något som jag driver på min fritid och ibland behöver jag ta semester från trissen, som nu. Paus är bra för alla ibland, nu får ni längta lite efter trissen och då blir det extra kul när jag kör igång igen :)

Gällande trissintervjun så är det något som kommer att komma efter uppehållet, jag har de två första personerna klara men jag har inte hunnit göra intervjuerna än. Det är inget som kommer att komma varje vecka, utan det blir några gånger per år.
Hälsningar Helena

Laura sa...

Ha det så underbart!