lördag, maj 19, 2012

Nästa temaKänner du någon som drabbats av cancer? Nästan alla kan tyvärr säkert svara ja på den frågan och jag själv är inget undantag. Den senaste tiden har cancerfallen i bekantskapskretsen dykt upp ett efter ett och inte alla har haft en lycklig utgång.

Jag vill därför fokusera på Cancerfonden den här veckan och uppmana alla som inte är det redan att bli månadsgivare. Med mer pengar kan Cancerfonden se till att färre drabbas och fler blir friska. Allra störst nytta gör du som månadsgivare. Då bidrar du långsiktigt till den främsta cancerforskningen samtidigt som Cancerfondens administrativa kostnader minskar.

NÄSTA TEMA...
... är ett självklart sådant i det här sammanhanget: TILLSAMMANS. För som Cancerfonden säger, det går att besegra cancer - tillsammans!


Fotografera fina bilder på tema Tillsammans och var med i veckans Fototriss. Från och med midnatt när nästa inlägg publiceras här är ni välkomna att börja länka till era trissbidrag. Och hjälp gärna till att sprida Cancerfondens budskap i era bloggar! Här finns material att hämta på Cancerfondens hemsida.

TACK!
Helena

1 kommentar:

Eva Trillian sa...

Jag vill berätta om mina go'a konfirmander (jobbar i svenska kyrkan) som ska konfirmeras nästa lördag och undrade om de inte kunde få ta upp kollekt. Jo, visst kan de få det. Vad vill ni att det ska gå till? Och svaret kom, som en röst; Cancerfonden!
Underbara ungdomar!