lördag, januari 21, 2012

Välkomna tillbaka!

Nu mina trissvänner är det slut på lugnet på helgerna, för nu är Fototriss tillbaka! :) Och tack för alla tips och önskemål om teman som ni lämnat! Ett av dem har jag tagit fasta på direkt och inspirerats av till 2012 års allra första tema.

NÄSTA TEMA...
... har jag valt utifrån ett förslag som flera av er kommit med: att låta temat bestå av ett uttryck. En kul idé tycker jag och har surfat runt efter intressanta uttryck och det jag valt till denna gång är...
RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR.

Det kan väl vara något spännande att tolka, eller vad säger ni? Som vanligt är tolkningen fri, låt kreativiteten flöda och kamerorna jobba! Ni får gärna skriva tanken bakom trissen också, alltid roligt att få veta hur tankebanorna gått.

Och är det några nya trissare här som vill veta mer om Fototriss, klicka här för mer information.

Välkomna åter vid midnatt när den här omgången startar!

Hälsar Helena

7 kommentarer:

Hälsokick sa...

Spännande att se vad alla hittar på =)

Barnens Hjältar sa...

Åh äntligen :P
Vi syns inatt då ;)

Axart sa...

Äntligen!

AX

Anitas Blogg - Malta sa...

Kul att du är tillbaka igen med den roliga fotoutmaningen. Klurigt tema du hittat på. Är väldigt nyfiken på att se hur andra tolkar det ;-)

Misswhatsit sa...

Spännande tema. Det blir rioligt att se andras inlägg:)

Mariane sa...

Exciting - Dejligt med en fototriss igen... Tak !!

Veronica sa...

Hej Helena hoppas allt är bra med dig och de dina! Du gör ett fantastiskt jobb med fototrissen varje vecka! Är med denna vecka och hoppas att min inspiration ska hålla i sig ett tag nu så jag kan hoppa på tåget några veckor framöver. Ha det så bra!