lördag, december 10, 2011

Säsongsavslutning med restävling!

Nu kära Fototrissare är det dags att runda av det här trissåret och det gör vi med en tävling tillsammans med Solresor. Men tävlingen har dessutom fått en extra guldkant eftersom ALLA som kommer till final kommer att belönas med en fotobok!

TÄVLINGSTEMAT...
...är TRE. I morgon när tävlingen startar är det ju tredje advent och tre är ju dessutom alltid den magiska siffran här i Fototriss, så jag tyckte att det blir ett bra avslutande tävlingstema. Hur ska du visualisera siffran 3 med tre bilder? Var med och tävla!

TÄVLINGEN
En lycklig vinnare kommer att vinna förstapriset som är ett resepresentkort från Solresor, värde 3.000 kr, och alla åtta som kommer till final vinner dessutom en fotobok. För att vara med och tävla ska du göra en sak, förutom att lägga upp dina tre bilder på temat så klart, och det är att välja en favorit bland Solresors vinterresmål nedan och länka till det. De åtta resmålen är:

Gran Canaria
Teneriffa
Lanzarote
Fuerteventura
Dubai
Oman
Hurghada
Sharm el Sheik

Tävlingen pågår från söndag kl 00.00 till onsdag 19.00. Därefter blir det omröstning där vinnarna utses.

Välkommen att börja länka era trissar från och med midnatt, när tävlingsinlägget och mer info publiceras här.

Glöm inte bort att omröstning fortfarande pågår i förra veckans tävling! Sista chansen att rösta är idag lördag kl 17.00.På återseende,
Helena

Inga kommentarer: