lördag, oktober 01, 2011

Ett viktigt tema

Idag är det 1 oktober, det innebär starten på Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj som pågår under hela månaden - det vill jag uppmärksamma på Fototriss på samma sätt som jag gjort en gång tidigare.

NÄSTA TEMA...
... kommer därför att vara ROSA. Från och med midnatt är ni välkomna att lägga upp era bidrag i deltagarlistan som kommer upp.

INSAMLING
Jag har även startat en Rosa Bandet-insamling i Fototriss namn och mitt mål är att vi tillsammans ska samla in minst lika många kronor som i förra insamlingen 2009, då det slutade på 2.000 kronor.

Så de av er som vill får väldigt gärna ge ett bidrag och stödja Rosa Bandet - du kan t ex enkelt skänka 50 kronor genom att SMS:a BESEGRA 5718 till 72988. Om du skriver ditt namn efter insamlingens nummer (t ex BESEGRA 5718 Helena Friberg) kommer ditt namn att synas i insamlingen, annars blir din gåva presenterad som anonym.

Men man kan skänka både mer och mindre via betalkort/internetbank, alla kronor räknas, klicka dig vidare till insamlingen här.

Tack på förhand!

Hälsar Helena 
(som nu är tillbaka i Sverige efter en jättehärlig vecka i Italien. Reserapporter finns i bloggen och fler kommer att komma den närmaste veckan.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


8 kommentarer:

Kerstin: sa...

Vilket bra och viktigt tema!!!

imsy sa...

Mycket bra tema!

Jag hade fel glasögon när jag SMS-ade, då blev jag plötsligt Lmsy. Så det kan bli då! Men huvudsaken att siffrorna stämde!

Bonnfrua sa...

BRA val av tema!!!

Jah Hollis sa...

Det är ju ett tema med en extra dimension. Får se vad man kan hitta på en solig och ledig helg. Något ska det väl bli.

Unknown sa...

Morrn.

Samma kampanj i Norge, just nu.

Ha de bra.

Hasse A Norge

Bilder kommer i natt......

anemonen sa...

Jättefint intiativ och jag har redan stött dem genom att köpa band och betalat in pengar också. Klart att vi alla skall stödja detta.

Axart sa...

Mycket bra initiativ och tema :)

AX

Paul Crnic sa...

Givetvis så blev det fel när jag länkade till dagens tema, ta gärna bort den första länken den går till fel inlägg.