lördag, juni 25, 2011

Sista temat innan sommaruppehållet

Hoppas ni alla hade en fin midsommarafton!
Och nu kära trissare är vi framme vid sista omgången av trissen innan jag tar semester från Fototriss under hela juli månad. Första helgen i augusti får ni vänta till innan ni får en ny triss att sätta tänderna i, men det finns möjlighet att trissa ändå även fast jag själv vilar från trissen.

NÄSTA TEMA
Jag tänkte nämligen att ni skulle få ett tema som ni kan använda flera gånger om under sommaren ifall ni känner att abstinensen efter Fototriss blir för svår :) Det handlar om bildgåtetrissen GISSA TEMAT!

Ni som varit med förut vet att det innebär att ni själva väljer det tema ni vill fotografera på och sen får era besökare försöka gissa vilken den röda tråden är i era bilder. Det är helt okej att skriva ledtrådar om ni vill det och förslagsvis skriver ni svaret på vilket tema ni valt i kommentarsfältet eller längst ned i inlägget, för man vill ju gärna kunna kolla direkt om man gissat rätt.

Det här temat kommer alltså att ligga uppe under hela juli, så vill ni göra fler trissar under sommaren är det bara att göra det och fortsätta skriva in era länkar i deltagarlistan.

Vid midnatt startar som vanligt nästa trissomgång, vi ses då!

Hälsar
Helena

Inga kommentarer: