lördag, januari 08, 2011

Nästa tema

Då var det dags att berätta om årets allra första Fototriss och som jag skrev häromdagen har jag tittat på vad ni haft för önskemål och har tagit fasta på ett av dem direkt i veckans tema.

NÄSTA TEMA
Det tema som gäller i nystarten i morgon är något som flera önskat sig mer av och det är GISSA TEMAT. Och vad innebär det? Jo, det blir en sorts bildgåta: var och en väljer själv vilket tema man vill ha i sin Fototriss och sen får era besökare försöka klura ut vilken som är den röda tråden i era tre bilder. Så tänk till lite hur ni presenterar er triss och vill ni skriva någon ledtråd går det också bra så klart.

Svaret på vilken den röda tråden är, kan ni t ex lämna i en kommentar till ert trissinlägg. Då kan man först försöka gissa temat och sen kan man läsa svaret och se om man gissat rätt. Men ett tips är att svaret finns tillgängligt från det ni publicerar inlägget, så att man inte måste komma tillbaka senare för att få ett svar.

Vi har haft det här temat två gånger tidigare och här hittar ni omgång 1 och omgång 2.

NYA BANNERS
Inför nystarten har jag gjort en liten uppfräschning av layouten med nytt sidhuvud, och uppdaterade banners finns här eller i högerspalten för den som är intresserad.

Vid midnatt mot söndag drar nästa omgång igång. Lycka till med bildgåtandet!

Hälsar Helena

Mer om Fototriss och reglerna.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vilken spännande idé med fototriss.
Har inte varit med någon gång, men funderar på att testa.

LEna Norgren sa...

Härligt att vardagen är i kapp oss och att fototriss är på G igen!!!!