lördag, oktober 30, 2010

Nästa tema är...

Då var det dags att ta tag i Fototrissandet igen, efter några veckors höstvila! Och temat är välbekant för den som varit med ett tag i Fototriss, eftersom det är ett tema som återkommer en gång per årstid. Förra gången var det sommar, och så här på oktobers allra sista dagar får man väl ändå säga att det fortfarande är höst?

NÄSTA TEMA
Hur ser hösten ut där du är - just i detta nu? Det ska du visa i din triss den här omgången, för temat är alltså SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR IDAG. Och för att kunna visa hur det ser ut här och nu, är så klart arkivbilder bannlysta denna vecka :)

Så fram med kameran och gå ut och dokumentera din omvärld! Omgången börjar i morgon söndag (inlägget publiceras vid midnatt) och räcker hela veckan, fram till nästa söndag.

Förra gången vi hade temat, var ni drygt 130 stycken som visade hur det såg ut där ni var och för första gången var Sveriges samtliga landskap representerade! Hur blir det denna gång?

Hälsningar
Helena på Bildbloggerian

5 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Kul att trissen är igång igen. Roligt tema,dagsfärska bilder borde vara obligatoriskt vid varje tema, då jagandet efter att vara först vid tolvslaget undviks, det blir lite mer sport då i att få ihop veckans triss.

Livsgnistan sa...

Ja äntligen fortsätter Fototrissen!! Som jag saknat det!! Kikar upp på Vildrosens kommentar och kan hålla med om att det är en sport att behöva få ihop nya foton - men å andra sidan är jag glad över de gånger jag fått använda mitt arkiv. ;) Imorgon blir det "färskt" dock! Något jagande vid 12 slaget har jag inte ens tänkt på att det kanske finns... men NU börjar min jakt. ;)

BP sa...

Tre helger av abstinensbesvär är äntligen över. Welcome back:-))))

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack Vildrosen, Livsgnistan och BP! Det gör mig glad att läsa att trissen inte glömts bort under min vilopaus :)

LEna Norgren sa...

Härligt, det är trist utan triss....