lördag, september 11, 2010

Och tävlingstemat är...

Ja, då var det dags att avslöja vilket tema som gäller för tävlingen som startar i morgon söndag. En cool retrokamera kammar vinnaren hem, nämligen en Polaroidkamera i ny tappning! Är du sugen på att få testa denna sprillans nya kamera? Då är det bara till att vara med i veckans tävling och hoppas på att juryns ögon faller på just ditt bidrag.

Och juryn, det är i steg 1 jag och förra tävlingens vinnare, Helena på Citronodlingen, som jag bjudit in som gästdomare. Vi väljer tillsammans ut de 10 finalisterna och sedan kommer nästa jury in i bilden - nämligen alla ni som besöker Fototriss. För det blir som vanligt en omröstning bland de 10 finalbidragen och den som får flest röster av er vinner kameran.

TÄVLINGSTEMAT
Jag vill inte se några mjuka bilder denna vecka, utan HÅRT är det tema som gäller. Hur kan ni tolka det på ett vinnande sätt? Hårt/hård kan ha flera betydelser, så fundera på.


Vill ni vara med och tävla så ska ni lägga in era trissbidrag söndag-tisdag, sen stänger jag tävlingsdelen. Men man kan så klart vara med som vanligt utom tävlan hela veckan.

Hälsningar
Helena på Bildbloggerian

---------------------------------------------------

Fototriss på Twitter
@Fototriss här skriver jag om Fototriss och sånt som händer.
#Fototriss denna hashtag samlar även sånt som andra twittrare skriver om Fototriss. Så kom ihåg att tagga genom att sätta # före Fototriss så att även era twitterinlägg kommer upp här.


Andra om
, , , ,

7 kommentarer:

erika sa...

taggad till tusen!
Är det tre bilder som gäller alltså? :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Erika: Jajamän, alltid tre bilder som gäller här :)

Jah Hollis sa...

Och inga "bonusbilder"... :-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>> Jah Hollis: Precis :)

Alma sa...

Hejsan!
Fin läsning och inspirerande blogg!
Kika gärna in på min om du har lust.
Ha en fin dag!
Kram

lrk.spoling sa...

Tack för att du ställer upp med fototrissen. När jag går in och tittar på allas presentationer lämnar jag alltid en kommentar. 90 % av deltagarna gör inte det och det kan ibland kännas tråkigt. Jag hoppas att det kan bli bättre.

Jah Hollis sa...

Jag skulle nog säga att uppemot hälften (ibland kanske en tredjedel) av dem som man kommenterar hos i sin tur kommenterar hos mig. Och jag har flera gången kommenterat samtliga trissar.
Men den här gången är det värre. Jag har drabbats av total idétorka och hela helgen har gått utan att jag kommit på något att fotografera. :-(