lördag, maj 29, 2010

Fototriss på Twitter

Snart är det söndag och dags för ett nytt tema här i Fototriss. (Fram till dess kan ni vara med på tema Överexponerat) Men först kommer några rader om Fototriss och Twitter. Jag är själv en nyfrälst Twittrare, det är ett kul och snabbt sätt att kommunicera på och inte minst hitta intressanta personer att följa och få tips av. Jag älskar ju foto och har redan hittat flera nya inspirerande fotograferande bloggare via Twitter som jag kanske inte hittat till annars. Så har du inte provat Twitter kan jag rekommendera det! Skapa ett konto och börja testa dig fram.

På Twitter kan man tagga sina twitterinlägg genom olika hashtags, om man skrivit om ett särskilt ämne (t ex #fotografi, #Fototriss). Och via den taggen kan man sen lätt få en översikt över andra som twittrat om samma sak. Jag har skapat hashtaggen #Fototriss, för att snabbt kunna se om någon twittrat om Fototriss och jag vill be om er hjälp att sprida användandet av #Fototriss på Twitter!

Så alla nya och gamla twittrande Fototrissare - det vore jättekul om ni använder er av taggen #Fototriss när ni twittrar något som har med det att göra! Och det så klart inte bara för min skull ni ska göra det, utan det är ju till glädje för alla er som gillar foto och Fototriss - och så kanske nya fotointresserade hittar till Fototriss!

Tack på förhand! Vi ses igen efter midnatt då det nya temat publiceras.

Hälsar Helena på Bildbloggerian (och här finns jag på Twitter)


Andra om , , , ,

1 kommentar:

@Receptomaten sa...

Twitter är kul! Här kommer lite hjälp på vägen:

Fototriss på Twingly Live: http://live.twingly.com/fototriss

En lista på andra inressanta twittrare, bla fotofolk: http://bit.ly/Listomaten

Själv Twittrar jag som @Receptomaten
--