söndag, september 21, 2008

Dags för omröstning!

Nu har jag gått igenom de temaförslag som ni skickat in till mig och det var verkligen många bra. Tack ska ni ha! Det blir för mycket att ha en omröstning bland alla, så efter noggrant övervägande har jag valt ut en förhoppningsvis varierande blandning som ni nu kan rösta på, totalt fem olika. Jag har dock sparat alla era andra förslag och det kommer säkerligen att dyka upp flera av dem framöver i Fototriss.

Det tema som får flest röster kommer att bli nästa veckas tema i Fototriss, så ta chansen att vara med och påverka! För rättvisans skull får du bara rösta en gång på din favorit.

Det här är de som kommit med de utvalda förslagen:
Från Akson kommer första förslaget - Tretal. Inspirerade av låttemat som var för några veckor sen kom förslaget Tre bilder - en film från både Marlene och Tina. Mia/Klotterplanket (vars nya blogg nu finns här) vill att vi ska visa upp Mat på bloggarna och Dahlarna vill se Bokstäver. Slutligen kommer temat Mjukt från Proforma.



Hälsningar
Helena

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

hejsan ville bara tala om att KlotterPlanket upphört att finnas, jag har bytt till blogger jag också :-) håller på att fixa med sidan och få till det så jag har fototriss uppe också...

//m i @