lördag, juni 27, 2015

Fototriss del 308: Så här ser det ut där jag är - sommar

Välkommen hit! Det har blivit dags för Fototriss att som vanligt ta ett sommaruppehåll och det här temat kommer därför att gälla hela sommaren. Fototriss kommer att sätta igång igen lördagen den 15 augusti, men ni är välkomna att titta in här flera gånger fram till dess och lägga upp nya trissar på temat. Så även om inte jag är här och presenterar nya teman, kan ni låta trissen leva under sommaren.

SOMMARENS TEMA...
... är SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR. Detta tema är ju ett som återkommer en gång årstid och nu är det alltså sommarbilder som gäller. Så fram med kameran eller mobilen och gå ut och fotografera och visa hur sommaren ser ut hos er just nu!

REGLERNA
  1. Visa 3 bilder på temat i din blogg
  2. Länka till Fototriss, direkt till detta inlägg
  3. Skriv in direktlänken till ditt inlägg i formuläret nedan
Ni kan som vanligt även vara med i Fototriss på Instagram. Där ska ni använda hashtaggen #fototriss_såhärserdetutdärjagär på de bilder ni lägger upp på temat. Följ @Fototriss på Instagram för att läsa mer.

Hoppas ni får en alldeles underbar sommar allihop med sol och bad och andra somriga äventyr! Vi ses i augusti!

Hälsar Helena

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

DELTAGARE I FOTOTRISS DEL 308: SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR, DEL 28

6 kommentarer:

cissi sa...

Din sommarbild är väldigt fin! :)

KajsaLisa sa...

Tack för ett fantastiskt fototrissår och kul att du vill jobba med det här åt oss andra. Passa på att ta det lugnt och njut av sommaren.

Louisette sa...

Nice post for summer, links..greeting from Belgium with a hot hot weather!

Anneli - A'la Foto sa...

Hoppas du/ni haft en skön sommar! Tittar in för att börja fototrissen. Skulle den inte sätta i gång idag? Eller kanske kör du söndagar hädanefter som förr? Jag tittar in vid midnatt för att se! :)

kariogjon sa...

Ingen triss!? Er også inne og kollar.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Anneli och kariogjon: Hoppsan! Jag har helt missat datumet, i mina tankar var det nästa helg som jag skulle köra igång Fototriss igen, men ser nu att jag hade skrivit 15/8 :) Tack för påminnelsen! Jag ska lägga ut ett inlägg om att trissandet drar igång på lördag.