söndag, november 02, 2014

Tävlingen är avgjord!

http://scaniatjejen.se/2014/october/triss-i-djup.html
Efter ett antal dagars omröstning som började jämnt, var det till slut ett bidrag som drog iväg allt mer och till slut tog hem segern i tävlingen med tema djup. Vinnartrissen ser ni här ovanför och fotografen är...


Ett stort grattis till segern! 
Du har vunnit ett presentkort från Coolstuff, värde 1.200 kr.

Vi har också två presentkort till från Coolstuff att dela ut, ett värt 500 kr och ett värt 300 kr, till de som hamnade på silver- och bronsplats i tävlingen. Och de två som gav Scaniatjejen det största motståndet är:

Marit Johansson - andra plats

Beppan - tredje plats

Varma gratulationer även till er två!

Den som vill se hela slutresultatet kan klicka sig vidare till omröstningsinlägget där man nu kan se resultatlistan. Tack till alla er som deltagit och röstat i tävlingen!

Veckans nya omgång i Fototriss pågår för fullt, temat är Ljus & mörker - välkommna att vara med! Omgången pågår fram till lördag morgon, när nästa tema presenteras.

Hälsningar
7 kommentarer:

Sophia sa...

Grattis till er alla :)

Spanaren sa...

Grattis till er alla /kram

Scaniatjejen sa...

Wow, tusen tack!!=)

Janne sa...

Grattis till er alla :)

Åke sa...

Grattis alla tre! Mycket fint jobb ni lagt ned bakom bilderna! Ni övriga finalister och alla fototrissarn nu tar vi nya tag 😊 Det kommer fler tävlingar, vi alla ser till att Fototrissen överlever!

Marit Johansson sa...

Så otroligt roligt att komma på andra plats i tävlingen, jag blev verkligen glad. Vilken överaskning :) Stort grattis till Scaniatjejen och Beppan också!

Jenny sa...

Stort grattis till er!