lördag, december 14, 2013

Årets sista tävlingstema


Då har det blivit dags att avsluta det här trissåret och det ska vi göra med en tävling. Eftersom det är jultider har jag ordnat extra många vinster och alla åtta som kommer till final får en fin julklapp!

Den som hamnar överst på prispallen vinner ett presentkort från Ving, värde 3.000 kronor, plus en fotobok. Och en fotobok får alla de övriga som kommer till final också, så den här gången har ni extra stor chans att vinna när ni är med i Fototriss. 

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att länka till: http://www.ving.se/langresor-reguljarflyg, där man kan läsa om Vings exotiska och färgstarka resmål som man kan resa till med reguljärflyg. Kanske hittar ni en drömresa där, i så fall går det lika bra att länka till den.TÄVLINGSTEMAT...
... är FÄRGSTARKT/FÄRGGLATT, så låt era trissar spraka av färger denna vecka!


SÅ HÄR GÖR DU

1. Visa 3 bilder på tävlingstemat i din blogg
2. Länka till Fototriss, helst direkt till detta inlägg
3. Länka till http://www.ving.se/langresor-reguljarflyg eller något av resmålen du hittar på den sidan.

4. Lägg slutligen in ditt namn och direktlänk till dina bilder i formuläret som kommer finnas i tävlingsinlägget som publiceras söndag kl 00.00.


TÄVLINGEN
Tävlingen pågår från söndag kl 00.00 fram till torsdag 19/12 kl 20.00. När tävlingen stängts kommer åtta finalister att utses och alla dessa vinner alltså en fotobok, men vem som kammar hem förstapriset från Ving avgörs i en omröstning.

Lycka till allihop så ses ni när tävlingen startar!

Hälsar

3 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Vi får väl hoppas att det blir så ljust att man ser några färger den lilla stund solen är ovanför horisonten på dagen. :-)

Anneli - A'la Foto sa...

Får man vara med med flera bidrag i tävlingen? Det vore supergulligt om du kan svara på den frågan, helst innan tävlingen går ut i så fall! :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Ja visst får du det Anneli, men du kan bara gå till final med ett bidrag