lördag, april 02, 2016

Viloläge

Hej alla fototrissare!
Efter fem fantastiska veckor i Sydostasien kom jag och familjen hem igen för ett par veckor sen, fulladdade med sol och bilder :) Jag har under den här tiden tagit mig en funderare över Fototriss och efter att ha drivit Fototriss i nästan 8 år här i bloggen och sett både ökat och minskat intresse för att delta, så har jag bestämt mig för att fortsätta låta bloggen vila tills vidare.

Men däremot lever Fototriss vidare precis som vanligt på Instagram, så där är ni hjärtligt välkomna att fortsätta att fota på ett givet tema varje vecka! Där startade jag upp med ett nytt tema redan förra helgen, som säkert flera av er sett. Om ni inte redan följer Fototriss på IG, så finns trissen med användarnamnet @fototriss.

Det är ju fantastiskt att intresset för Fototriss hållit i sig under alla år, några av er deltagare har varit med ända sedan starten 2008, några har kommit och gått under åren och några nya hittar ständigt hit. Men som småbarnsmamma är den tid jag har att lägga på Fototriss begränsad och att hålla trissen vid liv i bloggen tar mer tid än vad det gör på Instagram. Eftersom jag själv främst instagrammar nu för tiden, känns det naturligt att jag fokuserar på den delen och låter Fototriss i bloggform få pausa.

Även fast Fototriss inte försvinner -  utan bara fokuseras till Instagram - så vill jag ändå säga ett stort TACK till alla er som deltagit under åren här i bloggen och engagerat er, kommenterat och kommit med så mycket uppmuntran, både till mig och till varandra! Era ord betyder mycket!

Så på återseende! Redan nu på Instagram och kanske här igen längre fram, om andan faller på och orken finns :)

Hälsningar
Helena